Deniz Naki: Perşembe günü 21:21'i bekleyin

Spor (MG) - Malabadi Gazetesi | 26.08.2024 - 10:57, Güncelleme: 26.08.2024 - 10:57 1061 kez okundu.
 

Deniz Naki: Perşembe günü 21:21'i bekleyin

Amedspor'un eski oyuncusu Deniz Naki, geçen hafta Amedspor Başkanı Aziz Elaldı hakkındaki iddiaları hakkında İnstagram hesabı üzerinden videolu açıklama yaptı.
 Amedspor'un eski futbolcusu Deniz Naki, Aziz Elaldı hakkındaki iddialarını sürdürdü. Naki, gün ve saat vererek, “Belgelerden sonra istifa etmezsen gerisini sen düşün" dedi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarına devam eden Deniz Naki, "Çarşamba günü Amedspor’un maçı var. Bu nedenle açıklamamı Perşembe günü belgeleriyle birlikte saat 21:21 de açıklayacağım. Perşembe günü belgeleri sunmazsam namert ben olayım ama belgelerden sonra istifa etmezsen gerisini sen düşün. Bu duruma geldiğim için tüm Amedspor taraftarından özür diliyorum. Amedspora en son zarar verecek kişi benim." ifadelerini kullandı. Haber Merkezi
Amedspor'un eski oyuncusu Deniz Naki, geçen hafta Amedspor Başkanı Aziz Elaldı hakkındaki iddiaları hakkında İnstagram hesabı üzerinden videolu açıklama yaptı.

 Amedspor'un eski futbolcusu Deniz Naki, Aziz Elaldı hakkındaki iddialarını sürdürdü. Naki, gün ve saat vererek, “Belgelerden sonra istifa etmezsen gerisini sen düşün" dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarına devam eden Deniz Naki, "Çarşamba günü Amedspor’un maçı var. Bu nedenle açıklamamı Perşembe günü belgeleriyle birlikte saat 21:21 de açıklayacağım. Perşembe günü belgeleri sunmazsam namert ben olayım ama belgelerden sonra istifa etmezsen gerisini sen düşün. Bu duruma geldiğim için tüm Amedspor taraftarından özür diliyorum. Amedspora en son zarar verecek kişi benim." ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.