Amedspor’da asıl problem ne?

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 20.08.2024 - 13:19, Güncelleme: 20.08.2024 - 13:19 1601+ kez okundu.
 

Amedspor’da asıl problem ne?

Trendyol 1. Ligi’nde çıktığı iki maçta da galip gelemeyen Amedspor’un takım oyun olarak iyi sinyaller vermemesi, taraftarları kuşkuya soktu.
Dün oynanan Amedspor- İstanbulspor maçında Amedspor’un aldığı mağlubiyet, taraftarları gelecek hafta oynanacak maçlar için endişelendirdi. Takım olarak sahada adaptasyon sorunu yaşandığı fark edilirken, saha zeminin kötü olması da ayrıca eleştirilere neden oldu. HÜCUMDA YETERSİZ KALDI Çıktığı iki resmi maçta da golle buluşamayan takım sadece Karagümrük ve İstanbulspor maçında sadece 3 isabetli şut çekebildi. Gol pozisyonlarına girmekte zorlanan takımda ileri uçta tek ismin Assombalonga olması taraftarların tepkisine neden oldu. İkinci golcü Yakal Taylan’ın yetersiz olduğunu belirten Amedsporlular acilen takıma iyi bir golcünün alınmasını istedi. Ayrıca Çekdar Orhan ve Adama Traore’nin, Britt Assombalonga ile uyumsuzluğu da dikkat çekti. KANATTA VE ORTA SAHADA İSTEDİĞİ VERİMİ ALAMADI Amedspor’un ayrıca oyun kurarken orta sahada zorlandığı fark edilirken dikine oyun kuran bir oyuncunun olmaması rakip sahada takımın top tutmasını ve pozisyonlarda zorlandığı fark edildi.
Trendyol 1. Ligi’nde çıktığı iki maçta da galip gelemeyen Amedspor’un takım oyun olarak iyi sinyaller vermemesi, taraftarları kuşkuya soktu.

Dün oynanan Amedspor- İstanbulspor maçında Amedspor’un aldığı mağlubiyet, taraftarları gelecek hafta oynanacak maçlar için endişelendirdi. Takım olarak sahada adaptasyon sorunu yaşandığı fark edilirken, saha zeminin kötü olması da ayrıca eleştirilere neden oldu.

HÜCUMDA YETERSİZ KALDI

Çıktığı iki resmi maçta da golle buluşamayan takım sadece Karagümrük ve İstanbulspor maçında sadece 3 isabetli şut çekebildi. Gol pozisyonlarına girmekte zorlanan takımda ileri uçta tek ismin Assombalonga olması taraftarların tepkisine neden oldu. İkinci golcü Yakal Taylan’ın yetersiz olduğunu belirten Amedsporlular acilen takıma iyi bir golcünün alınmasını istedi. Ayrıca Çekdar Orhan ve Adama Traore’nin, Britt Assombalonga ile uyumsuzluğu da dikkat çekti.

KANATTA VE ORTA SAHADA İSTEDİĞİ VERİMİ ALAMADI

Amedspor’un ayrıca oyun kurarken orta sahada zorlandığı fark edilirken dikine oyun kuran bir oyuncunun olmaması rakip sahada takımın top tutmasını ve pozisyonlarda zorlandığı fark edildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.