Diyarbakır Valisi kaymakamlara talimat verdi!

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 05.08.2024 - 17:00, Güncelleme: 06.08.2024 - 12:35 1160+ kez okundu.
 

Diyarbakır Valisi kaymakamlara talimat verdi!

Aksaklıkların giderilmesi için kaymakamlara talimatlar veren Vali Zorluoğlu, Diyarbakır halkının gönlüne dokunmak için hep birlikte samimiyetle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun başkanlığında, vali yardımcıları ve kaymakamların katılımıyla önemli bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Valilik Hevsel Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, ilçelerin genel durumu ve vatandaşların talep ve beklentileri ele alındı. Hizmetlerin koordineli yürütülmesi ve eksikliklerin giderilmesi Toplantıda, Diyarbakır’da kamu hizmetlerinin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi konuları masaya yatırıldı. Farklı alanlarda verilen hizmetlerde yaşanan eksikliklerin giderilmesi için istişarelerde bulunulurken, çözüm önerileri üzerinde duruldu. Ayrıca, ilçelerdeki sosyal projelerin geliştirilmesi ve uygulanması konuları da değerlendirildi. Kaymakamlara talimatlar ve sosyal proje değerlendirmeleri Vali Zorluoğlu, toplantı sırasında kaymakamlara aksaklıkların giderilmesi için talimatlar verdi. Diyarbakır halkının gönlüne dokunmak için samimiyetle çalışmaya devam edeceklerini belirten Vali Zorluoğlu, hizmetlerin daha etkin ve koordineli bir şekilde yürütülmesi için gereken adımların atılacağını vurguladı.HABER MERKEZİ
Aksaklıkların giderilmesi için kaymakamlara talimatlar veren Vali Zorluoğlu, Diyarbakır halkının gönlüne dokunmak için hep birlikte samimiyetle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun başkanlığında, vali yardımcıları ve kaymakamların katılımıyla önemli bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Valilik Hevsel Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, ilçelerin genel durumu ve vatandaşların talep ve beklentileri ele alındı.

Hizmetlerin koordineli yürütülmesi ve eksikliklerin giderilmesi

Toplantıda, Diyarbakır’da kamu hizmetlerinin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi konuları masaya yatırıldı. Farklı alanlarda verilen hizmetlerde yaşanan eksikliklerin giderilmesi için istişarelerde bulunulurken, çözüm önerileri üzerinde duruldu. Ayrıca, ilçelerdeki sosyal projelerin geliştirilmesi ve uygulanması konuları da değerlendirildi.

Kaymakamlara talimatlar ve sosyal proje değerlendirmeleri

Vali Zorluoğlu, toplantı sırasında kaymakamlara aksaklıkların giderilmesi için talimatlar verdi. Diyarbakır halkının gönlüne dokunmak için samimiyetle çalışmaya devam edeceklerini belirten Vali Zorluoğlu, hizmetlerin daha etkin ve koordineli bir şekilde yürütülmesi için gereken adımların atılacağını vurguladı.HABER MERKEZİ

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.