Amedspor Başkanı Elaldı: Tüm diyalog kapılarını kullandık

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 02.08.2024 - 12:46, Güncelleme: 02.08.2024 - 12:46 2198+ kez okundu.
 

Amedspor Başkanı Elaldı: Tüm diyalog kapılarını kullandık

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yaşanan sorunla ilgili açıklama yaptı.
Dün katıldığı bir sosyal medya yayınında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden destek alamadıklarını belirten Aziz Elaldı’ya daha sonra Diyarbakır Büyükşehir Eş Başkanı Doğan Hatun cevap vermişti. Hatun, Elaldı’nın ifadeleri sonrası, “Amedspor'umuzun yanındayız ama belediyelerimizi ciddi bir tahribatla devraldık. Yoksa Amedspor'a destek olmama gibi bir durumumuz söz konusu değildir” ifadelerini kullanmıştı.  ELALDI’DAN YANIT X hesabından isim vermeden Hatun’a yanıt veren Elaldı, “Aylardır bütün diyalog kapılarını kullandık. Sonuç yok. Biz kendimizi her platformda ifade edeceğiz. Sokakta, kahvede, sosyal medyada, medyada halka doğruları anlatacağız. Halkla birlikte başardık herkes bunu bilsin ki yine başaracağız” dedi.HABER MERKEZİ
Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yaşanan sorunla ilgili açıklama yaptı.

Dün katıldığı bir sosyal medya yayınında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden destek alamadıklarını belirten Aziz Elaldı’ya daha sonra Diyarbakır Büyükşehir Eş Başkanı Doğan Hatun cevap vermişti.
Hatun, Elaldı’nın ifadeleri sonrası, “Amedspor'umuzun yanındayız ama belediyelerimizi ciddi bir tahribatla devraldık. Yoksa Amedspor'a destek olmama gibi bir durumumuz söz konusu değildir” ifadelerini kullanmıştı. 

ELALDI’DAN YANIT

X hesabından isim vermeden Hatun’a yanıt veren Elaldı, “Aylardır bütün diyalog kapılarını kullandık. Sonuç yok. Biz kendimizi her platformda ifade edeceğiz. Sokakta, kahvede, sosyal medyada, medyada halka doğruları anlatacağız. Halkla birlikte başardık herkes bunu bilsin ki yine başaracağız” dedi.HABER MERKEZİ

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.