AMEDSPOR SEÇMELERİNE SİLVAN ALTAY FUTBOL OKULU DAMGA VURDU

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 29.07.2024 - 12:37, Güncelleme: 29.07.2024 - 12:37 1917+ kez okundu.
 

AMEDSPOR SEÇMELERİNE SİLVAN ALTAY FUTBOL OKULU DAMGA VURDU

Trendyol 1'inci lig ekibi Amedspor kulübünün başlattığı Alt yapı seçmelerine Silvan Altay Futbol Okulu Amedspor’a 3 sporcu kazandırdı.
Haber: M.Romedi YILMAZ Amedspor altyapı seçmelerine Silvan Altay Futbol Okulu damga vurdu. Doğu ve Güneydoğu İl ve ilçelerinden gelen toplamda 3 bin 500 kişinin katılım gösterdiği seçmelere Silvan Altay Futbol Okulu öğrencilerinden 2009 yaş grubunda Seyit Ömer Cesur ile 2011 yaş grubunda Ali İmran Tanrıverdi ve 2013 yaş grubunda Berhan Kılıçaslan seçildi. "3 sporcumuzla gurur duyuyoruz" Gazetemize açıklamalarda bulunan Silvan Altay Futbol Okulu Antrenörü Nesih Fidan, “Öncelikle çok mutluyuz bu denli katılımın yüksek olduğu bir seçmede 3 öğrencimizin seçilmesi bizi gururlandırdı. Aileler ve çocuklarla beraber çok emek verdik ciddi bir mesai harcadık ve sonucunda karşılığını aldık. Emek varsa başarıda var ve hiçbir başarı tesadüf değildir. Amacımız Silvan'da bir spor kültürünü oluşturmak, yetenekli çocukları keşfedip, antrenman programlarıyla geliştirip belirli bir seviyeye gelmelerini sağlamaktır. İnşallah çocuklar çok üst seviyelerde oynar bizleri, ailelerini ve tüm Silvan'ı gururlandırır” dedi.  
Trendyol 1'inci lig ekibi Amedspor kulübünün başlattığı Alt yapı seçmelerine Silvan Altay Futbol Okulu Amedspor’a 3 sporcu kazandırdı.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Amedspor altyapı seçmelerine Silvan Altay Futbol Okulu damga vurdu. Doğu ve Güneydoğu İl ve ilçelerinden gelen toplamda 3 bin 500 kişinin katılım gösterdiği seçmelere Silvan Altay Futbol Okulu öğrencilerinden 2009 yaş grubunda Seyit Ömer Cesur ile 2011 yaş grubunda Ali İmran Tanrıverdi ve 2013 yaş grubunda Berhan Kılıçaslan seçildi.

"3 sporcumuzla gurur duyuyoruz"

Gazetemize açıklamalarda bulunan Silvan Altay Futbol Okulu Antrenörü Nesih Fidan, “Öncelikle çok mutluyuz bu denli katılımın yüksek olduğu bir seçmede 3 öğrencimizin seçilmesi bizi gururlandırdı. Aileler ve çocuklarla beraber çok emek verdik ciddi bir mesai harcadık ve sonucunda karşılığını aldık. Emek varsa başarıda var ve hiçbir başarı tesadüf değildir. Amacımız Silvan'da bir spor kültürünü oluşturmak, yetenekli çocukları keşfedip, antrenman programlarıyla geliştirip belirli bir seviyeye gelmelerini sağlamaktır. İnşallah çocuklar çok üst seviyelerde oynar bizleri, ailelerini ve tüm Silvan'ı gururlandırır” dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.