Amedspor, transferde bombayı patlatıyor

Spor (MG) - Malabadi Gazetesi | 25.07.2024 - 16:29, Güncelleme: 25.07.2024 - 16:29 1621+ kez okundu.
 

Amedspor, transferde bombayı patlatıyor

Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor sol bek oyuncusu Ömer Bayram ile anlaştı.
Ersun Yanal yönetiminde yeni sezona hazırlanan Amedspor, transferlere devam ediyor. Son olarak Eyüpspor’da top koşturan 32 yaşındaki Ömer Bayram’ın Amedspor ile anlaştığı öğrenildi. 2018-2022 yılları arasında Galatasaray’da oynayan Bayram’ın transferinin 2-3 içinde netleşmesi bekleniliyor. Ömer Bayram kimdir? 27 Temmuz 1991 doğumlu sol bek oyuncusu Ömer Bayram kariyerine 2005 yılında Hollanda’nın Baronie altyapısında başladı. Daha sonra Hollanda ekiplerinden  NAC Breda takımında farklı yaş kategorilerinde de oynayan Bayram 2012 yılında Türkiye’ye transfer oldu. Türkiye’deki kariyerine Kayserispor takımı ile başlayan deneyimli sol bek 4 sezon kaldığı sarı kırmızılı takımda toplamda 122 maça çıktı. 2016 yılında Akhisar’a transfer olan Ömer Bayram Manisa ekibiyle 2 sezon geçirdi. Akhisar’da iken gösterdiği performans sonrası Galatasaray’ın radarına giren oyuncu 2018 yılında 400 bin Euro bonservis bedeli ile Galatasaray’a transfer oldu. 4 sezon boyunca Galatasaray’da görev yapan Bayram, İstanbul ekibinde toplamda 126 maçta forma giydi. Galatasaray’dan 2022 yılında ayrılan Ömer Bayram daha sonra bir başka İstanbul ekibi Eyüpspor ile sözleşme imzaladı. Bayram geçen sezon Eyüpspor’un 1. Lig şampiyonluğunda da kadrodaki önemli isimlerden biriydi.  Ömer Bayram ayrıca A Milli Takım’da 6 maçta forma giymişti.
Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor sol bek oyuncusu Ömer Bayram ile anlaştı.

Ersun Yanal yönetiminde yeni sezona hazırlanan Amedspor, transferlere devam ediyor. Son olarak Eyüpspor’da top koşturan 32 yaşındaki Ömer Bayram’ın Amedspor ile anlaştığı öğrenildi. 2018-2022 yılları arasında Galatasaray’da oynayan Bayram’ın transferinin 2-3 içinde netleşmesi bekleniliyor.

Amedspor, Transferde Bombayı Patlatıyor3

Ömer Bayram kimdir?

27 Temmuz 1991 doğumlu sol bek oyuncusu Ömer Bayram kariyerine 2005 yılında Hollanda’nın Baronie altyapısında başladı. Daha sonra Hollanda ekiplerinden  NAC Breda takımında farklı yaş kategorilerinde de oynayan Bayram 2012 yılında Türkiye’ye transfer oldu. Türkiye’deki kariyerine Kayserispor takımı ile başlayan deneyimli sol bek 4 sezon kaldığı sarı kırmızılı takımda toplamda 122 maça çıktı. 2016 yılında Akhisar’a transfer olan Ömer Bayram Manisa ekibiyle 2 sezon geçirdi. Akhisar’da iken gösterdiği performans sonrası Galatasaray’ın radarına giren oyuncu 2018 yılında 400 bin Euro bonservis bedeli ile Galatasaray’a transfer oldu. 4 sezon boyunca Galatasaray’da görev yapan Bayram, İstanbul ekibinde toplamda 126 maçta forma giydi.

Amedspor, Transferde Bombayı Patlatıyor4

Galatasaray’dan 2022 yılında ayrılan Ömer Bayram daha sonra bir başka İstanbul ekibi Eyüpspor ile sözleşme imzaladı. Bayram geçen sezon Eyüpspor’un 1. Lig şampiyonluğunda da kadrodaki önemli isimlerden biriydi. 
Ömer Bayram ayrıca A Milli Takım’da 6 maçta forma giymişti.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.