Diyarbakır’daki sürücüler dikkat: Yeni uygulama başlıyor

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 24.07.2024 - 12:45, Güncelleme: 24.07.2024 - 12:45 1166+ kez okundu.
 

Diyarbakır’daki sürücüler dikkat: Yeni uygulama başlıyor

Artan trafik kazalarının önüne geçmek, trafikteki ihlalleri aza indirmek için yeni bir uygulama başlatıldı. Uygulamanın yarın Diyarbakır dahil 5 ilde başlıyor.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Trafik güvenliği için yasal hız sınırlarına uyalım” uyarısı yapılırken yeni ortalama hız limitlerini denetleyecek yeni sistemin hayata geçirileceği de duyuruldu. EGM’nin açıklamasında, “Adana, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Şırnak illerini kapsayan karayollarında Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları ile ortalama hız denetimlerine 25.07.2024 tarihi itibari ile başlanılacaktır.” denildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, ayrıca “Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemleri” kurulum çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Haber Merkezi İşte sistemin kurulduğu il ve ilçeler:  
Artan trafik kazalarının önüne geçmek, trafikteki ihlalleri aza indirmek için yeni bir uygulama başlatıldı. Uygulamanın yarın Diyarbakır dahil 5 ilde başlıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Trafik güvenliği için yasal hız sınırlarına uyalım” uyarısı yapılırken yeni ortalama hız limitlerini denetleyecek yeni sistemin hayata geçirileceği de duyuruldu.

EGM’nin açıklamasında, “Adana, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Şırnak illerini kapsayan karayollarında Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları ile ortalama hız denetimlerine 25.07.2024 tarihi itibari ile başlanılacaktır.” denildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, ayrıca “Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemleri” kurulum çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Haber Merkezi

İşte sistemin kurulduğu il ve ilçeler:

Taaaa (68)

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.