Sırrı Süreyya Önder'den Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi yorumu: Ben böyle bir sıkıntılı yasa görmedim

Gündem (MG) - Malabadi Gazetesi | 12.07.2024 - 10:50, Güncelleme: 12.07.2024 - 10:50 2025+ kez okundu.
 

Sırrı Süreyya Önder'den Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi yorumu: Ben böyle bir sıkıntılı yasa görmedim

Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ne ilişkin, "Bunca sene vekillik deneyimim var, ben böyle sıkıntılı yasa görmedim" dedi.
Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ne ilişkin, "Bunca sene vekillik, yasama deneyimim var, ben böyle bir sıkıntılı yasa görmedim. Öğretim üyesinin bütün emekçilerini ve öğrencilerini iktidar cenahının kalp gözüyle yeniden dinlemesini istiyorum" dedi. TBMM Genel Kurulu, 'Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ni görüşmek üzere Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder başkanlığında toplandı. Kanun Teklifi'nin 22 maddesi TBMM'de kabul edildi. Önder, Genel Kurul'u kapattıktan sonra, Divan Başkanlığı'ndan ayrılmadan önce, "Ama bir fikrimi söylemek istiyorum. Görüşülmekte olan bir yasayla ilgili bir fikrimizi beyan edemiyoruz. Birleşimi kapattım, sadece Genel Kurul ile paylaşmak istiyorum. Bunca sene vekillik, yasama deneyimim var, ben böyle bir sıkıntılı yasa görmedim. Öğretim üyesinin bütün emekçilerini ve öğrencilerini iktidar cenahının kalp gözüyle yeniden dinlemesini istiyorum" dedi. (ANKA)
Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ne ilişkin, "Bunca sene vekillik deneyimim var, ben böyle sıkıntılı yasa görmedim" dedi.

Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ne ilişkin, "Bunca sene vekillik, yasama deneyimim var, ben böyle bir sıkıntılı yasa görmedim. Öğretim üyesinin bütün emekçilerini ve öğrencilerini iktidar cenahının kalp gözüyle yeniden dinlemesini istiyorum" dedi.

TBMM Genel Kurulu, 'Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ni görüşmek üzere Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder başkanlığında toplandı. Kanun Teklifi'nin 22 maddesi TBMM'de kabul edildi.

Önder, Genel Kurul'u kapattıktan sonra, Divan Başkanlığı'ndan ayrılmadan önce, "Ama bir fikrimi söylemek istiyorum. Görüşülmekte olan bir yasayla ilgili bir fikrimizi beyan edemiyoruz. Birleşimi kapattım, sadece Genel Kurul ile paylaşmak istiyorum. Bunca sene vekillik, yasama deneyimim var, ben böyle bir sıkıntılı yasa görmedim. Öğretim üyesinin bütün emekçilerini ve öğrencilerini iktidar cenahının kalp gözüyle yeniden dinlemesini istiyorum" dedi. (ANKA)

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.