Diyarbakır-İstanbul uçağında skandal: İşte nedeni

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 05.07.2024 - 13:56, Güncelleme: 05.07.2024 - 13:58 2394+ kez okundu.
 

Diyarbakır-İstanbul uçağında skandal: İşte nedeni

Son dakika: Diyarbakır-İstanbul seferini yapacak olan uçaktaki yolcular ellerine bagajları tutuşturularak indirildi.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapacak olan uçakta skandal yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bilet kontrolünün ardından yolcular uçağa alındı. Kapıların kapanmasından sonra uçağın havalanması beklendi. Ancak 08.55’te havalanması gereken uçak bir türlü kalkışa geçmedi. Yolcuların durumu sorması üzerine hostesler, “Uçakta fazla yük var, bu nedenle bagajlar indirildikten sonra kalkış yapacağız” denildi. 'Hararet yaptığı için havalanmadı' iddiası Ancak bir süre sonra görevliler, hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu, uçağın hararet yaptığı için havalanmadığı bilgisi verildi. Yaklaşık 4 saat boyunca uçağın içinde bekletilen yolcular duruma isyan etti. Görevliler yolcuları indirdi Uçağın havalanmaması üzerine yolcuların indirilmesine karar verildi. Bagajları verilen yolcular mağduriyetlerinin giderilmesi için havalimanındaki bekleyişlerini sürdürüyor. Amida
Son dakika: Diyarbakır-İstanbul seferini yapacak olan uçaktaki yolcular ellerine bagajları tutuşturularak indirildi.

Diyarbakır-İstanbul seferini yapacak olan uçakta skandal yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bilet kontrolünün ardından yolcular uçağa alındı.

ucak.jpg

Kapıların kapanmasından sonra uçağın havalanması beklendi. Ancak 08.55’te havalanması gereken uçak bir türlü kalkışa geçmedi. Yolcuların durumu sorması üzerine hostesler, “Uçakta fazla yük var, bu nedenle bagajlar indirildikten sonra kalkış yapacağız” denildi.

'Hararet yaptığı için havalanmadı' iddiası

ajet.jpg

Ancak bir süre sonra görevliler, hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu, uçağın hararet yaptığı için havalanmadığı bilgisi verildi. Yaklaşık 4 saat boyunca uçağın içinde bekletilen yolcular duruma isyan etti.

Görevliler yolcuları indirdi

Uçağın havalanmaması üzerine yolcuların indirilmesine karar verildi. Bagajları verilen yolcular mağduriyetlerinin giderilmesi için havalimanındaki bekleyişlerini sürdürüyor. Amida

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.