Diyarbakır'da başvurular için son üç gün kaldı

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 24.06.2024 - 12:37, Güncelleme: 24.06.2024 - 12:37 1471+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da başvurular için son üç gün kaldı

Diyarbakır Güzel Sanatlar Lisesi için başvuru tarihleri açıklanmıştı. Son üç gün kalan başvuruların ardından sınav tarihi de belli oldu.
Diyarbakır Güzel Sanatlar Lisesi'nin 2024/25 sezonu için eğitim - öğretim yılı başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 27 Haziran 2024 olurken başvurular içinde son üç gün kaldı. Peki sınavlar ne zaman? DİYARBAKIR GÜZEL SANATLAR LİSESİ'NİN SINAVLARI NE ZAMAN? Başvuruların devam ettiği lisede 27 Haziran son tarih olarak açıklanırken sınav tarihleri de belli oldu. Yetenek Sınavlarının tarihi 30 Haziran ve 9 Temmuz 2024 tarihleri arasında olacak.
Diyarbakır Güzel Sanatlar Lisesi için başvuru tarihleri açıklanmıştı. Son üç gün kalan başvuruların ardından sınav tarihi de belli oldu.

Diyarbakır Güzel Sanatlar Lisesi'nin 2024/25 sezonu için eğitim - öğretim yılı başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 27 Haziran 2024 olurken başvurular içinde son üç gün kaldı. Peki sınavlar ne zaman?

DİYARBAKIR GÜZEL SANATLAR LİSESİ'NİN SINAVLARI NE ZAMAN?
Başvuruların devam ettiği lisede 27 Haziran son tarih olarak açıklanırken sınav tarihleri de belli oldu. Yetenek Sınavlarının tarihi 30 Haziran ve 9 Temmuz 2024 tarihleri arasında olacak.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.