5 Kişinin Öldüğü Diyarbakır ve Mardin'deki Yangınlar İçin Soruşturma Başlatıldı!

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 21.06.2024 - 12:00, Güncelleme: 21.06.2024 - 12:00 1995+ kez okundu.
 

5 Kişinin Öldüğü Diyarbakır ve Mardin'deki Yangınlar İçin Soruşturma Başlatıldı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasında çıkan ve geniş bir alana yayılan anız yangınıyla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Diyarbakır ili Çınar ilçesi Köksalan Kırsal Mahallesi'nde saat 22.15'te anız ve örtü yangını olarak başlayan ve rüzgarın etkisiyle Yazçiçeği, Bağrık ve Ağaçsever mahallelerine yayılan yangın, Mardin Mazıdağı ilçesi Yücebağ, Şenyuva ve Yetkinler mahallelerine doğru ilerlemiştir. Ancak ekiplerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun çalışmaları sonucunda yangın tamamen kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları halen devam etmektedir. Maalesef yangında Diyarbakır'da 3, Mardin'de 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, Diyarbakır'da 11, Mardin'de ise 18 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralıların tedavileri sürmektedir. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yangınla ilgili olarak Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın adli soruşturma başlattığını belirtti. Haber Merkezi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasında çıkan ve geniş bir alana yayılan anız yangınıyla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Diyarbakır ili Çınar ilçesi Köksalan Kırsal Mahallesi'nde saat 22.15'te anız ve örtü yangını olarak başlayan ve rüzgarın etkisiyle Yazçiçeği, Bağrık ve Ağaçsever mahallelerine yayılan yangın, Mardin Mazıdağı ilçesi Yücebağ, Şenyuva ve Yetkinler mahallelerine doğru ilerlemiştir. Ancak ekiplerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun çalışmaları sonucunda yangın tamamen kontrol altına alınmıştır.

Resim 48F986Fc

Soğutma çalışmaları halen devam etmektedir.

Maalesef yangında Diyarbakır'da 3, Mardin'de 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, Diyarbakır'da 11, Mardin'de ise 18 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralıların tedavileri sürmektedir.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yangınla ilgili olarak Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın adli soruşturma başlattığını belirtti. Haber Merkezi

Resim 46274454

Resim 8A180929

Diyarbakır'da 3 Kişinin Öldüğü Yangının Boyutu1234

Diyarbakır'da 3 Kişinin Öldüğü Yangının Boyutu1234567

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.