Diyarbakır'da kafeye kurşun sıktılar

Diyarbakır (GEG) - Güneydoğuekspres Gazetesi | 20.06.2024 - 09:35, Güncelleme: 20.06.2024 - 10:51 1924+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da kafeye kurşun sıktılar

Diyarbakır'da marka çıkarmak için yola çıkan 'Sihirbazın Mekanı' adlı kafe, kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce silahlı saldırıya uğradı.
Sihirli şef (Magicchef şef) projesinin öncüsü illüzyon sanatçısı Hassan Asoiaf,  Diyarbakır’dan bir marka çıkarmak için merkez Suriçi'nde açtığı “Sihirbazın Mekanı” adlı kafe kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. MEKANIN SAHİBİ KONUŞTU Konuya dair açıklama yapan illüzyoncu Hassan Asoiaf, " Diyarbakır'da bir marka çıkarmak için 'Sihirbazın Mekanı' kafe açtık fakat siz büyücüsünüz dediler, geldiler ve gittiler tehdit ettiler. Ben Müslümanım dedim el çabukluğu ile illüzyon gösterisi yapıyorum, anlamadılar ve bir grup emeklerle açtığımız kafemizi taradılar" dedi. Haber: Zafer TÜZÜN
Diyarbakır'da marka çıkarmak için yola çıkan 'Sihirbazın Mekanı' adlı kafe, kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Sihirli şef (Magicchef şef) projesinin öncüsü illüzyon sanatçısı Hassan Asoiaf,  Diyarbakır’dan bir marka çıkarmak için merkez Suriçi'nde açtığı “Sihirbazın Mekanı” adlı kafe kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Diyarbakır'daki O Kafeye Kurşun3

MEKANIN SAHİBİ KONUŞTU

Konuya dair açıklama yapan illüzyoncu Hassan Asoiaf, " Diyarbakır'da bir marka çıkarmak için 'Sihirbazın Mekanı' kafe açtık fakat siz büyücüsünüz dediler, geldiler ve gittiler tehdit ettiler. Ben Müslümanım dedim el çabukluğu ile illüzyon gösterisi yapıyorum, anlamadılar ve bir grup emeklerle açtığımız kafemizi taradılar" dedi. Haber: Zafer TÜZÜN

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.