Silvan’da bayram sabahı vatandaşlar mezarlıklara akın etti

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 16.06.2024 - 09:05, Güncelleme: 18.06.2024 - 12:40 2052+ kez okundu.
 

Silvan’da bayram sabahı vatandaşlar mezarlıklara akın etti

Silvan’da Kurban Bayramı münasebetiyle namazdan hemen sonra vatandaşlar, hayatını kaybeden yakınlarını mezarları başında ziyaret etti.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Silvan’da bayram namazı sonrası Karabehlülbey, Şeyh Halil Mezarlığı'na giden vatandaşlar, yakınlarının mezarlarını ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim ile Yasin-i şerif okudu. Duygulu anların yaşandığı mezarlık ziyaretlerinde vatandaşlar su bidonlarıyla mezarlıkta bulunan çiçekleri suladı.   Vatandaşlar, “Bugün bayramın birinci günü bayram namazından sonra Mezarlıklarda bulunan yakınlarımızın kabrini ziyaret ederek, Kur’an-ı Kerim ile Yasin-i Şerif okunuyor. Öncelikle Tüm İslam aleminin öncelikle Kurban Bayramı mübarek olsun. Her bayram olduğu gibi bu bayram da sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelerek vefat eden yakınlarımızı ziyaret ettik. Ruhlarına fatiha okuyup dua ettik. Tüm ölmüşlerimizin ruhları şad olsun.”
Silvan’da Kurban Bayramı münasebetiyle namazdan hemen sonra vatandaşlar, hayatını kaybeden yakınlarını mezarları başında ziyaret etti.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Silvan’da bayram namazı sonrası Karabehlülbey, Şeyh Halil Mezarlığı'na giden vatandaşlar, yakınlarının mezarlarını ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim ile Yasin-i şerif okudu. Duygulu anların yaşandığı mezarlık ziyaretlerinde vatandaşlar su bidonlarıyla mezarlıkta bulunan çiçekleri suladı.
 

Vatandaşlar, “Bugün bayramın birinci günü bayram namazından sonra Mezarlıklarda bulunan yakınlarımızın kabrini ziyaret ederek, Kur’an-ı Kerim ile Yasin-i Şerif okunuyor. Öncelikle Tüm İslam aleminin öncelikle Kurban Bayramı mübarek olsun. Her bayram olduğu gibi bu bayram da sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelerek vefat eden yakınlarımızı ziyaret ettik. Ruhlarına fatiha okuyup dua ettik. Tüm ölmüşlerimizin ruhları şad olsun.”

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.