Yetersiz kalan ATM'ler önünde kuyruk oldu

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 11.06.2024 - 13:55, Güncelleme: 11.06.2024 - 13:55 2029+ kez okundu.
 

Yetersiz kalan ATM'ler önünde kuyruk oldu

Kurban Bayramına 5 gün kala Silvan ilçesinde yetersiz kalan ATM’lerin önünde kuyruk olmaya başladı. Vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Kurban Bayramı nedeniyle alış-veriş yapan vatandaşlar Gazi Caddesi üzerinde bulunan banka ile PTT önündeki ATM'lerde sabah saatlerinde beri uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar, ATM’lerin yetersiz kalmasından şikâyetçi olduklarını dile getirdiler. PTT yoluyla gelen parasını çekmek isteyen vatandaş saatlerce sıranın kendisine gelmesini beklerken, emekli ise, ATM’lerden emekli maaşını çekmek bile çile olduğunu dile getirdi. “ATM’LER YETERSİZ KALIYOR” Silvan İlçesi Gazi Caddesi üzerinde bulunan PTT Binası önünde para çekmek isteyen Ayşe Ok, “Sabah erken saatlerinde alış-veriş için köyden Silvan merkeze geldim. Geldiğimden beri PTT önünde bulunan ATM’lerde uzun kuyruklar var. Bende yaklaşık bir saatten fazladır sıradayım. Silvan nüfus bakımında kalabalık olan bir ilçe ATM’ler yetersiz kalıyor. Sadece iki ATM var. Bugün 4 adet ATM olmuş olsaydı bu kadar kuyrukta olmazdı. Yetkililerin bir an önce önlem almasını umuyorum” dedi. “EMEKLİ MAAŞI ÇEKMEK BİLE ÇİLE OLMUŞ” Özel günlerde ve Emekli Maaşlarının ödendiği günlerde böyle yoğunluk olduğu dile getiren Arif G. Adlı vatandaş ise, “Ben emekliyim her maaş almaya geldiğimde bankanın önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Genelde akşam veya akşama doğru maaşımı çekmeye geliyorum. Anca bildiğiniz gibi bayram yaklaştı bayram alı-verişini yapmak için erken çekmek istedim ancak böyle giderse sıranın bana gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani anlayacağınız gibi emeklilerin maaş alması bile çileye dönüşmüş” diye dert yandı.  
Kurban Bayramına 5 gün kala Silvan ilçesinde yetersiz kalan ATM’lerin önünde kuyruk olmaya başladı. Vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Kurban Bayramı nedeniyle alış-veriş yapan vatandaşlar Gazi Caddesi üzerinde bulunan banka ile PTT önündeki ATM'lerde sabah saatlerinde beri uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar, ATM’lerin yetersiz kalmasından şikâyetçi olduklarını dile getirdiler.

PTT yoluyla gelen parasını çekmek isteyen vatandaş saatlerce sıranın kendisine gelmesini beklerken, emekli ise, ATM’lerden emekli maaşını çekmek bile çile olduğunu dile getirdi.

“ATM’LER YETERSİZ KALIYOR”

Silvan İlçesi Gazi Caddesi üzerinde bulunan PTT Binası önünde para çekmek isteyen Ayşe Ok, “Sabah erken saatlerinde alış-veriş için köyden Silvan merkeze geldim. Geldiğimden beri PTT önünde bulunan ATM’lerde uzun kuyruklar var. Bende yaklaşık bir saatten fazladır sıradayım. Silvan nüfus bakımında kalabalık olan bir ilçe ATM’ler yetersiz kalıyor. Sadece iki ATM var. Bugün 4 adet ATM olmuş olsaydı bu kadar kuyrukta olmazdı. Yetkililerin bir an önce önlem almasını umuyorum” dedi.

“EMEKLİ MAAŞI ÇEKMEK BİLE ÇİLE OLMUŞ”

Özel günlerde ve Emekli Maaşlarının ödendiği günlerde böyle yoğunluk olduğu dile getiren Arif G. Adlı vatandaş ise, “Ben emekliyim her maaş almaya geldiğimde bankanın önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Genelde akşam veya akşama doğru maaşımı çekmeye geliyorum. Anca bildiğiniz gibi bayram yaklaştı bayram alı-verişini yapmak için erken çekmek istedim ancak böyle giderse sıranın bana gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani anlayacağınız gibi emeklilerin maaş alması bile çileye dönüşmüş” diye dert yandı.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.