Silvan’da YKS’de ikinci oturum heyecanı (GÜNCELLENDİ)

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 09.06.2024 - 10:05, Güncelleme: 09.06.2024 - 13:35 1864+ kez okundu.
 

Silvan’da YKS’de ikinci oturum heyecanı (GÜNCELLENDİ)

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) ülke genelinde olduğu gibi Silvan’da da başladı.
HABER: M.Romedi YILMAZ Diyarbakır’da YKS’de ikinci oturum heyecanı bu günde sürüyor. Dün ilk oturumu tamamlayan adaylar, bugün ikinci oturum olan AYT için yeniden okulların yolunu tuttu. Adaylar, sabahın erken saatlerinde sınava gireceği okula geldi. Üzerleri aranan öğrenciler, okullara alındı, saat 10.00’da kapılar kapandı. Öğrenciler içeride, aileleri ise dışarıda ter döktü. YKS’nin ikinci oturumu AYT sona erdi! Üçüncü oturum 15.45’te Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen üniversite sınavı için bugün ikinci oturum olan YKS sınavı yapıldı. Son oturum olan yabancı dil sınavı saat 15.45’te başlayacak. Bu sabah milyonlarca adayın girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. AYT sınavının sona ermesi ise birçok öğrenciyi rahatlattı. Öğle sonrası saatlerinde ise yabancı dil sınavına girilerek öğrencilerin YKS mücadelesi sona ermiş olacak. YKS'de ikinci oturum olan AYT sona erdi. Adaylara 160 soru için 180 dakika süre verildi. Sınavın üçüncü oturumu olan Yabancı Dil Testi de (YDT) saat 15.45'te başlayacak.  
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) ülke genelinde olduğu gibi Silvan’da da başladı.

HABER: M.Romedi YILMAZ

Diyarbakır’da YKS’de ikinci oturum heyecanı bu günde sürüyor. Dün ilk oturumu tamamlayan adaylar, bugün ikinci oturum olan AYT için yeniden okulların yolunu tuttu. Adaylar, sabahın erken saatlerinde sınava gireceği okula geldi. Üzerleri aranan öğrenciler, okullara alındı, saat 10.00’da kapılar kapandı. Öğrenciler içeride, aileleri ise dışarıda ter döktü.

YKS’nin ikinci oturumu AYT sona erdi! Üçüncü oturum 15.45’te

Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen üniversite sınavı için bugün ikinci oturum olan YKS sınavı yapıldı. Son oturum olan yabancı dil sınavı saat 15.45’te başlayacak.

Bu sabah milyonlarca adayın girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. AYT sınavının sona ermesi ise birçok öğrenciyi rahatlattı. Öğle sonrası saatlerinde ise yabancı dil sınavına girilerek öğrencilerin YKS mücadelesi sona ermiş olacak.

YKS'de ikinci oturum olan AYT sona erdi. Adaylara 160 soru için 180 dakika süre verildi. Sınavın üçüncü oturumu olan Yabancı Dil Testi de (YDT) saat 15.45'te başlayacak.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.