Silvan Belediyesi yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 06.06.2024 - 15:22, Güncelleme: 06.06.2024 - 15:28 2038+ kez okundu.
 

Silvan Belediyesi yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Şehir genelinde yolların bakım ve onarımı kapsamında Silvan Belediyesi hummalı bir yama çalışması gerçekleştiriyor.
Haber: M.Romedi YILMAZ Kış aylarında oluşan tahribatın giderilmesi amacıyla gerçekleştirilen yama çalışmaları trafik akışının düzenlenmesi ve yol güvenliğinin artması açısından da önem taşıyor. Bu kapsamda birçok noktada yama çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler önceliği vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklara veriyor. Mahallelerinde yama çalışmaları değerlendiren mahalleli, Silvan Belediyesi ekiplerine ve Belediye Eş başkanlarına teşekkürlerini ilettiler. Hemşerileri açısından yolları düzenli ve güvenli hale getirilmesine büyük önem veren Eş Başkanlar, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade etti. Silvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezi farklı mahallelerinde asflat yama, parke taşı onarım, moloz kaldırma ve kaldırımların bozulan bordür taşlarının düzeltmelerine devam ediyor. Eş Başkanlar, Çalışmalarımız ilçemizin her noktasında devam edecektir.
Şehir genelinde yolların bakım ve onarımı kapsamında Silvan Belediyesi hummalı bir yama çalışması gerçekleştiriyor.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Kış aylarında oluşan tahribatın giderilmesi amacıyla gerçekleştirilen yama çalışmaları trafik akışının düzenlenmesi ve yol güvenliğinin artması açısından da önem taşıyor. Bu kapsamda birçok noktada yama çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler önceliği vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklara veriyor.

Mahallelerinde yama çalışmaları değerlendiren mahalleli, Silvan Belediyesi ekiplerine ve Belediye Eş başkanlarına teşekkürlerini ilettiler. Hemşerileri açısından yolları düzenli ve güvenli hale getirilmesine büyük önem veren Eş Başkanlar, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.

Silvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezi farklı mahallelerinde asflat yama, parke taşı onarım, moloz kaldırma ve kaldırımların bozulan bordür taşlarının düzeltmelerine devam ediyor. Eş Başkanlar, Çalışmalarımız ilçemizin her noktasında devam edecektir.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.