Metruk ev tehlike saçıyor!

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 31.05.2024 - 12:29, Güncelleme: 31.05.2024 - 12:29 2009+ kez okundu.
 

Metruk ev tehlike saçıyor!

Silvan’da metruk durumda bulunan evler tehlike saçıyor.
Haber: İhsan YILMAZ Tekel Mahallesi'nde bulunan güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor. Yol kenarında bulunan metruk evin duvarları çürümesi görüntü kirliliğine de neden olurken, yıkılma olasılığı ise sokaktan geçenler için tehlikeli oluşturuyor. Metruk evin yağışlı havalarda daha da kötü bir hale geldiğini vurgulayan bir an önce tedbir alınmasını isteyen mahalle sakinleri, vatandaşlar, tehlike saçan metruk evin ya tamamen yıkılmasını ya da bir çare bulunmasını istediler.  Evlerin yıkılması gerekiyor Mahalle sakinleri, Hırsızların metruk evleri gece vakitlerinde kullandıklarını söyleyerek, madde bağımlısı gençlerin kullandığı evlerin yıktırılması gerektiğini ifade ederek şunları aktardı; “Biri geliyor on dakika sonra üzerindeki kıyafeti değişmiş. Tekrar geliyor. Buraya gelip girmek istiyor ben hemen aşağıya indim baktım ki oraya giriyor bende bağırdım. Niye oraya giriyorsun dedim. Bana bakarak hızlı yürüyerek gitti.” Uyuşturucu dahil her şeyi kullandıklarını belirten Mahalle sakini, evlerin boşaltılmasının ardından, mahallede hırsızlığın arttığını ve madde bağımlıların meskeni haline döndüğünü vurguladı. Mahalle Sakini, mahallelinin yaşananlardan dolayı korktuğunu sözlerine ekleyerek belediyenin bir an evvel evleri yıkması gerektiğini belirtti.   
Silvan’da metruk durumda bulunan evler tehlike saçıyor.

Haber: İhsan YILMAZ

Tekel Mahallesi'nde bulunan güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor. Yol kenarında bulunan metruk evin duvarları çürümesi görüntü kirliliğine de neden olurken, yıkılma olasılığı ise sokaktan geçenler için tehlikeli oluşturuyor. Metruk evin yağışlı havalarda daha da kötü bir hale geldiğini vurgulayan bir an önce tedbir alınmasını isteyen mahalle sakinleri, vatandaşlar, tehlike saçan metruk evin ya tamamen yıkılmasını ya da bir çare bulunmasını istediler. 

Evlerin yıkılması gerekiyor

Mahalle sakinleri, Hırsızların metruk evleri gece vakitlerinde kullandıklarını söyleyerek, madde bağımlısı gençlerin kullandığı evlerin yıktırılması gerektiğini ifade ederek şunları aktardı; “Biri geliyor on dakika sonra üzerindeki kıyafeti değişmiş. Tekrar geliyor. Buraya gelip girmek istiyor ben hemen aşağıya indim baktım ki oraya giriyor bende bağırdım. Niye oraya giriyorsun dedim. Bana bakarak hızlı yürüyerek gitti.” Uyuşturucu dahil her şeyi kullandıklarını belirten Mahalle sakini, evlerin boşaltılmasının ardından, mahallede hırsızlığın arttığını ve madde bağımlıların meskeni haline döndüğünü vurguladı.

Mahalle Sakini, mahallelinin yaşananlardan dolayı korktuğunu sözlerine ekleyerek belediyenin bir an evvel evleri yıkması gerektiğini belirtti. 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.