Diyarbakır otogarında tekerlekli taşıma artık ücretsiz

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 29.05.2024 - 11:23, Güncelleme: 29.05.2024 - 11:23 1460+ kez okundu.
 

Diyarbakır otogarında tekerlekli taşıma artık ücretsiz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, otogarda ücretli olarak kullandırılan tekerlekli yük taşıma araçlarını ücretsiz hale getirdi.
Büyükşehir Belediyesi, kayyım döneminde yurttaşlar için ücretli hale getirilen Diyarbakır Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki tekerlekli yük taşıma araçlarına ilişkin yeni bir karar aldı. Alınan karar kapsamda şehirlerarası seyahat eden yurttaşlar, tekerlekli yük taşıma araçlarını artık ücretsiz kullanabilecek. Yurttaşlar, otogarda bulunan 11 tekerlekli yük taşıma aracı ve tekerlekli sandalyeden 24 saat ücretsiz faydalanabilecek.DBB BASIN BİRİMİ
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, otogarda ücretli olarak kullandırılan tekerlekli yük taşıma araçlarını ücretsiz hale getirdi.

Büyükşehir Belediyesikayyım döneminde yurttaşlar için ücretli hale getirilen Diyarbakır Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki tekerlekli yük taşıma araçlarına ilişkin yeni bir karar aldı.

Alınan karar kapsamda şehirlerarası seyahat eden yurttaşlar, tekerlekli yük taşıma araçlarını artık ücretsiz kullanabilecek.

Yurttaşlar, otogarda bulunan 11 tekerlekli yük taşıma aracı ve tekerlekli sandalyeden 24 saat ücretsiz faydalanabilecek.DBB BASIN BİRİMİ

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.