Medya İş Sendikası’ndan ‘Medya Akademisi’ programı

Gündem (MG) - Malabadi Gazetesi | 27.05.2024 - 15:43, Güncelleme: 27.05.2024 - 15:43 1877+ kez okundu.
 

Medya İş Sendikası’ndan ‘Medya Akademisi’ programı

Medya İş Sendikası, İletişim Fakültesi veya medya ile ilgili meslek yüksekokulu mezunlarına yönelik ‘Medya Akademisi’ programı başlatıyor.
Medya İş Sendikası (Medya İş) Medya Akademisi İletişim Fakültesi veya medya ile ilgili meslek yüksekokulu mezunu olup sektörde henüz görev yapmayanlara yönelik ücretsiz, yüz yüze eğitim verecek. 3 Haziran’da başlayacak olan eğitim programı kapsamında şu eğitimler verilecek: * Muhabirlik * Editörlük * Kameramanlık * Kurguculuk * Grafikerlik * Foto Muhabirliği * Medya Etiği * Temel Diksiyon Eğitimi Başvuru ve Ayrıntılar için, https://medyais.org/ ya da 03122317006 telefondan bilgi alınabilecek.
Medya İş Sendikası, İletişim Fakültesi veya medya ile ilgili meslek yüksekokulu mezunlarına yönelik ‘Medya Akademisi’ programı başlatıyor.

Medya İş Sendikası (Medya İş) Medya Akademisi İletişim Fakültesi veya medya ile ilgili meslek yüksekokulu mezunu olup sektörde henüz görev yapmayanlara yönelik ücretsiz, yüz yüze eğitim verecek.

3 Haziran’da başlayacak olan eğitim programı kapsamında şu eğitimler verilecek:

* Muhabirlik

* Editörlük

* Kameramanlık

* Kurguculuk

* Grafikerlik

* Foto Muhabirliği

* Medya Etiği

* Temel Diksiyon Eğitimi

Başvuru ve Ayrıntılar için, https://medyais.org/ ya da 03122317006 telefondan bilgi alınabilecek.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.