Elektrik direkleri tehlike saçıyor

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 24.05.2024 - 12:48, Güncelleme: 24.05.2024 - 12:48 2330+ kez okundu.
 

Elektrik direkleri tehlike saçıyor

Silvan İlçesi elektrik trafoları ve orta refüjde bulunan elektrik direklerinin kablolarının dışarı çıkması büyük tehlike oluşturduğunu belirten vatandaşlar, tepki gösterdi.
HABER: M.ROMEDİ YILMAZ Silvan İlçesi Diyarbakır Caddesi üzerindeki orta refüjde bulunan elektrik direklerinin kablolarının dışarı çıkması büyük tehlike oluşturduğunu belirten vatandaşlar; “Bu ihmal ve vurdumduymazlık birilerinin canını yakmadan son bulmalı” dedi. KABLOLAR AÇIKTA Silvan İlçesinde elektrik panolarının kapaklarının açık olması meydana gelebilecek kazalara davetiye çıkarırken, Diyarbakır Caddesi üzerindeki orta refüjde bulunan aydınlatma direklerinin alt kısmında açıkta bulunan elektrik kabloları büyük bir tehlike arz ediyor. Vatandaşlar, Yetkililer bir an önce direkleri onarmalı dedi. “BİRİLERİ ÖLMEDE ÖNLEM ALIN” Vatandaş, “Silvan İlçesinin her cadde ve sokağında bulunan elektrik panolarının kapakları rüzgâr ve benzeri nedenlerle yok olmuş durumda, aynı zamanda Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan Orta refüjdeki elektrik direklerinin alt kısmında bulunan kabloların dışarıya çıkması ayrı bir faciaya sebep olmadan bir an önce önlem alınmalıdır. Yani illaki, birileri ölmeli ya da yaralandıktan sonra mı tedbir alınacak” diye tepki gösterdi.      
Silvan İlçesi elektrik trafoları ve orta refüjde bulunan elektrik direklerinin kablolarının dışarı çıkması büyük tehlike oluşturduğunu belirten vatandaşlar, tepki gösterdi.

HABER: M.ROMEDİ YILMAZ

Silvan İlçesi Diyarbakır Caddesi üzerindeki orta refüjde bulunan elektrik direklerinin kablolarının dışarı çıkması büyük tehlike oluşturduğunu belirten vatandaşlar; “Bu ihmal ve vurdumduymazlık birilerinin canını yakmadan son bulmalı” dedi.

KABLOLAR AÇIKTA

Silvan İlçesinde elektrik panolarının kapaklarının açık olması meydana gelebilecek kazalara davetiye çıkarırken, Diyarbakır Caddesi üzerindeki orta refüjde bulunan aydınlatma direklerinin alt kısmında açıkta bulunan elektrik kabloları büyük bir tehlike arz ediyor. Vatandaşlar, Yetkililer bir an önce direkleri onarmalı dedi.

“BİRİLERİ ÖLMEDE ÖNLEM ALIN”

Vatandaş, “Silvan İlçesinin her cadde ve sokağında bulunan elektrik panolarının kapakları rüzgâr ve benzeri nedenlerle yok olmuş durumda, aynı zamanda Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan Orta refüjdeki elektrik direklerinin alt kısmında bulunan kabloların dışarıya çıkması ayrı bir faciaya sebep olmadan bir an önce önlem alınmalıdır. Yani illaki, birileri ölmeli ya da yaralandıktan sonra mı tedbir alınacak” diye tepki gösterdi.

   

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.