Diyarbakır’da aracı sollarken ağaca çarptı

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 22.05.2024 - 13:15, Güncelleme: 22.05.2024 - 13:15 2051+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da aracı sollarken ağaca çarptı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde seyir halindeki aracı sollayan palakasız araç ağaca çarptı. Her iki araçta maddi hasar oluşurken, sürüclere trafik ceza yazıldı.
Haber: Nur ORHAN Diyarbakır'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı, plakasız olan araç sürücüsü kazaya sebep olurken, kazaya karışan her iki araç sürücüsü de kazayı yarasız atlattı. Diyarbakır da Bağlar ilçesinde Mevlâna Halil sokağında meydana gelen kazada plakası olmayan aracın Anadolu Hayat Emeklilik logosu olan 34 EAU 880 Plakalı araca sollayarak çarpması ile araç hızını alamayarak Ağaca çarparak durabildi. Ağaca çarpan duran aracın sürücü Gül Duran, kazadan sonra bir süre şoka girdiği görüldü. Şok sonrası panik atak geçirirken diğer araç sürücüsünde yara almadan kurtuldu. Plakası trafiğe çıkan ve kazaya sebebiyet veridi araç sahibi Melis Yeter, kaza sonrası polis ve sağlık ekipleri ile tartıştı. Yaşanan tartışma sonrasında polis ekipleri plakasız olan araç sürücüsü Melis Yeter caza işlem uygularken, Gül Duran ise sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgilere göre araç sürücülerin sağlık durumları iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan her iki araç trafik ekiplerince çekildi.  
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde seyir halindeki aracı sollayan palakasız araç ağaca çarptı. Her iki araçta maddi hasar oluşurken, sürüclere trafik ceza yazıldı.

Haber: Nur ORHAN

Diyarbakır'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı, plakasız olan araç sürücüsü kazaya sebep olurken, kazaya karışan her iki araç sürücüsü de kazayı yarasız atlattı.

Diyarbakır da Bağlar ilçesinde Mevlâna Halil sokağında meydana gelen kazada plakası olmayan aracın Anadolu Hayat Emeklilik logosu olan 34 EAU 880 Plakalı araca sollayarak çarpması ile araç hızını alamayarak Ağaca çarparak durabildi.

Ağaca çarpan duran aracın sürücü Gül Duran, kazadan sonra bir süre şoka girdiği görüldü. Şok sonrası panik atak geçirirken diğer araç sürücüsünde yara almadan kurtuldu.

Plakası trafiğe çıkan ve kazaya sebebiyet veridi araç sahibi Melis Yeter, kaza sonrası polis ve sağlık ekipleri ile tartıştı. Yaşanan tartışma sonrasında polis ekipleri plakasız olan araç sürücüsü Melis Yeter caza işlem uygularken, Gül Duran ise sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre araç sürücülerin sağlık durumları iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan her iki araç trafik ekiplerince çekildi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.