Bismil'de 5 fabrika açıldı! 1500 işçi alınacak

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 21.05.2024 - 11:18, Güncelleme: 21.05.2024 - 11:18 1810+ kez okundu.
 

Bismil'de 5 fabrika açıldı! 1500 işçi alınacak

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yeni açılan beş tekstil fabrikasında 1500 kişinin istihdam edileceği açıklandı.
Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde beş yeni fabrikanın açıldığını duyurdu. Açılacak fabrikada ise 1500 kişinin istihdam edileceği belirtildi. BİSMİL’DE 5 YENİ FABRİKA Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: “Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde gerçekleştirilen Bismil İstihdam Odaklı Kapasite Geliştirme Projesi kapsamında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle 5 yeni tekstil fabrikası üretime başladı! BİSMİL’DE 1500 KİŞİ İŞE ALINACAK Toplamda 16 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip olan fabrikalar, 1.500 kişiye istihdam sağlayacak. Üretime başlayan tekstil fabrikaları, Bismil'i bölgenin önemli tekstil üretim merkezlerinden biri haline getirecek.  Yerel Kalkınma Hamlesi ile hayata geçirilen Bismil'deki bu önemli adım, istihdam ve ekonomik büyüme için güçlü bir örnek teşkil ediyor.” Haber Merkezi
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yeni açılan beş tekstil fabrikasında 1500 kişinin istihdam edileceği açıklandı.

Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde beş yeni fabrikanın açıldığını duyurdu. Açılacak fabrikada ise 1500 kişinin istihdam edileceği belirtildi.

BİSMİL’DE 5 YENİ FABRİKA
Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: “Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde gerçekleştirilen Bismil İstihdam Odaklı Kapasite Geliştirme Projesi kapsamında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle 5 yeni tekstil fabrikası üretime başladı!

BİSMİL’DE 1500 KİŞİ İŞE ALINACAK

Toplamda 16 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip olan fabrikalar, 1.500 kişiye istihdam sağlayacak. Üretime başlayan tekstil fabrikaları, Bismil'i bölgenin önemli tekstil üretim merkezlerinden biri haline getirecek. 

Yerel Kalkınma Hamlesi ile hayata geçirilen Bismil'deki bu önemli adım, istihdam ve ekonomik büyüme için güçlü bir örnek teşkil ediyor.” Haber Merkezi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.