Rehabilitasyon merkezinde engelliler günü etkinliği

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 16.05.2024 - 15:48, Güncelleme: 16.05.2024 - 15:52 2201+ kez okundu.
 

Rehabilitasyon merkezinde engelliler günü etkinliği

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Münasebetiyle Özel Yedirenk Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Haber: Ergün YILMAZ 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Münasebetiyle Hanife Yedirenk Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Özel gereksinimli bireyler yapılan etkinlikte doyasıya eğlendi. Etkinliğe Okul yönetimi, Okul Müdürü Mehmet İrfan Hekimoğlu, Okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve davetliler katıldılar. Özel Yedirenk Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet İrfan Hekimoğlu, “Her yıl coşkuyla kutlayıp büyük farkındalık yaratmaya çalıştığımız 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını ve baharın gelişini bir arada kutladık. Aynı zamanda Anneler gününüde unutmayarak etkinliğimize dahil ettik. Çocuklarımız anneleri için şiirler okudu ve hep beraber oyunlar oynadık. Bizim için çok güzel bir etkinlik oldu umarım siz sevgili çocuklarımız ve değerli velilerimiz içinde çok güzel geçmiştir. Önümüzdeki güzel etkinliklerde hep beraber buluşmak dileğiyle. Gelen herkesin ayağına sağlık ve etkinlik sürecinde hiç durmadan çalışan ekip arkadaşlarımıza da çok teşekkür ederiz.  
10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Münasebetiyle Özel Yedirenk Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Haber: Ergün YILMAZ

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Münasebetiyle Hanife Yedirenk Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Özel gereksinimli bireyler yapılan etkinlikte doyasıya eğlendi.

Etkinliğe Okul yönetimi, Okul Müdürü Mehmet İrfan Hekimoğlu, Okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve davetliler katıldılar.
Özel Yedirenk Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet İrfan Hekimoğlu, “Her yıl coşkuyla kutlayıp büyük farkındalık yaratmaya çalıştığımız 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını ve baharın gelişini bir arada kutladık. Aynı zamanda Anneler gününüde unutmayarak etkinliğimize dahil ettik. Çocuklarımız anneleri için şiirler okudu ve hep beraber oyunlar oynadık. Bizim için çok güzel bir etkinlik oldu umarım siz sevgili çocuklarımız ve değerli velilerimiz içinde çok güzel geçmiştir. Önümüzdeki güzel etkinliklerde hep beraber buluşmak dileğiyle. Gelen herkesin ayağına sağlık ve etkinlik sürecinde hiç durmadan çalışan ekip arkadaşlarımıza da çok teşekkür ederiz.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.