Amedspor’un şampiyonluk kutlamalarında tepki çeken karar

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 11.05.2024 - 15:36, Güncelleme: 11.05.2024 - 15:36 2745+ kez okundu.
 

Amedspor’un şampiyonluk kutlamalarında tepki çeken karar

Amedspor’un bugün yapılacak kupa törenine kentteki basın mensupları için yer ayrılmadı, gazetecilerin kameralarla girmesi yasaklandı.
Amedspor’un bugün saat 17.00’da yapılacak şampiyonluk kutlamalarına kentte görev yapan gazetecilerin tribünlerden maçı izleyebileceği ve stadyuma kameralarla ile girmemeleri gerektiği bildirildi. Gazeteciler karara tepki gösterdi Tepki çeken karar sonrası Kulüp idile yapılan görüşmelerde kararın Amedspor yönetimine değil, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı dile getirildi. Kentteki birçok gazeteci karara tepki göstererek, kutlamalara katılmama kararı alırken, Emniyet Müdürlüğü'nden herhangi bir açıklama yapılmaması tepkilere neden oldu. Sorunun çözümü için Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) girişimleri sonuç vermezken, GGC'den son yapılan açıklamaya göre, sorunun giderilmesi için görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Sorun çözüldü Sonrasında devam eden görüşmelerde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, kararın kendilerine ait olmadığını söyledi. Amedspor Başkanı ile yapılan görüşme sonucunda sorunu çözüldü. GGC'den yapılan açıklamada, gazetecilerin ekipmanlarıyla birlikte sahaya girebileceği belirtildi.
Amedspor’un bugün yapılacak kupa törenine kentteki basın mensupları için yer ayrılmadı, gazetecilerin kameralarla girmesi yasaklandı.

Amedspor’un bugün saat 17.00’da yapılacak şampiyonluk kutlamalarına kentte görev yapan gazetecilerin tribünlerden maçı izleyebileceği ve stadyuma kameralarla ile girmemeleri gerektiği bildirildi.

Gazeteciler karara tepki gösterdi

Tepki çeken karar sonrası Kulüp idile yapılan görüşmelerde kararın Amedspor yönetimine değil, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı dile getirildi.

Kentteki birçok gazeteci karara tepki göstererek, kutlamalara katılmama kararı alırken, Emniyet Müdürlüğü'nden herhangi bir açıklama yapılmaması tepkilere neden oldu.

Sorunun çözümü için Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) girişimleri sonuç vermezken, GGC'den son yapılan açıklamaya göre, sorunun giderilmesi için görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Sorun çözüldü

Sonrasında devam eden görüşmelerde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, kararın kendilerine ait olmadığını söyledi. Amedspor Başkanı ile yapılan görüşme sonucunda sorunu çözüldü. GGC'den yapılan açıklamada, gazetecilerin ekipmanlarıyla birlikte sahaya girebileceği belirtildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.