Diyarbakır’a sonbaharın ilk yağmuru yağdı

Diyarbakır 13.09.2023 - 10:48, Güncelleme: 13.09.2023 - 10:48 2337+ kez okundu.
 

Diyarbakır’a sonbaharın ilk yağmuru yağdı

Kavurucu yaz sıcaklarının ardından, Diyarbakır’da hem serinlik başladı hem de mevsimin ilk yağmuru yağdı.
Yaz boyunca yüksek sıcaklardan bunalan Diyarbakır’a sonbahar geldi. Hava sıcaklığının 32 dereceye kadar düştüğü kent merkezine sonbaharın ilk yağmuru da yağdı. Diyarbakır Valiliği bu geceden itibaren, etkili olacak sağanak yağış nedeniyle Bismil, Silvan ve Çınar ilçelerinde sel ve su baskını olasılığına karşı uyarmıştı. 
Kavurucu yaz sıcaklarının ardından, Diyarbakır’da hem serinlik başladı hem de mevsimin ilk yağmuru yağdı.

Yaz boyunca yüksek sıcaklardan bunalan Diyarbakır’a sonbahar geldi. Hava sıcaklığının 32 dereceye kadar düştüğü kent merkezine sonbaharın ilk yağmuru da yağdı.

Diyarbakır Valiliği bu geceden itibaren, etkili olacak sağanak yağış nedeniyle Bismil, Silvan ve Çınar ilçelerinde sel ve su baskını olasılığına karşı uyarmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.