Diyarbakır: Korucu baba anneyi bıçakladı, oğlu babasını vurdu

Diyarbakır 09.06.2023 - 10:38, Güncelleme: 09.06.2023 - 10:38 2502+ kez okundu.
 

Diyarbakır: Korucu baba anneyi bıçakladı, oğlu babasını vurdu

Diyarbakır’ın Eğil İlçesi’nde 14 yaşındaki çocuk, annesini bıçaklayan babasına kurşun yağdırdı. Hem kadının hem eşinin durumu ağır.
 Olay akşam saatlerinde Ergani ilçesine bağlı Yukarı Haydan Köyü’nde meydana geldi. İddialara göre, köy muhtarı ve korucu başı olan S.U, yıllardır şiddet uyguladığı ve imam nikahıyla birlikte olduğu E.U isimli kadını bıçakladı. Olaya çiftin 14 yaşındaki çocukları M.U tanık oldu. Babasına kurşun yağdırdı Annesinin bıçaklandığını gören M.U, korucu başı olan babası S.U’ya ait beylik silahını alarak, babasına 3 el ateş etti. S.U, vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralandı. İkisinin de durumu ağır Köylülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekipleri geldi. Oğlunun ateşli silahla yaraladığı S.U ile S.U’nun bıçakladığı imam nikahlı eşi E.U, ilk olarak Ergani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan iki yaralı, buradan Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Gözaltına alındı Babasını yaralayan 14 yaşındaki M.U. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Diyarbakır’ın Eğil İlçesi’nde 14 yaşındaki çocuk, annesini bıçaklayan babasına kurşun yağdırdı. Hem kadının hem eşinin durumu ağır.

 Olay akşam saatlerinde Ergani ilçesine bağlı Yukarı Haydan Köyü’nde meydana geldi. İddialara göre, köy muhtarı ve korucu başı olan S.U, yıllardır şiddet uyguladığı ve imam nikahıyla birlikte olduğu E.U isimli kadını bıçakladı. Olaya çiftin 14 yaşındaki çocukları M.U tanık oldu.

Babasına kurşun yağdırdı

Annesinin bıçaklandığını gören M.U, korucu başı olan babası S.U’ya ait beylik silahını alarak, babasına 3 el ateş etti. S.U, vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralandı.

İkisinin de durumu ağır

egitim-arastirma.jpg

Köylülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekipleri geldi. Oğlunun ateşli silahla yaraladığı S.U ile S.U’nun bıçakladığı imam nikahlı eşi E.U, ilk olarak Ergani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan iki yaralı, buradan Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Gözaltına alındı

Babasını yaralayan 14 yaşındaki M.U. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.