'Haberimiz ses getirdi, çöpler kaldırıldı'

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 19.06.2024 - 12:11, Güncelleme: 19.06.2024 - 12:17 1695+ kez okundu.
 

'Haberimiz ses getirdi, çöpler kaldırıldı'

Haber sonrası Silvan Belediyesi Cami Mahallesindeki Kasaplar Çarşısının bulunan tüm çöp yığınlarını taşıyarak temizledi. Haberimiz ses getirdi, çöpler kaldırıldı.
Haber: İhsan YILMAZ ''Silvan ilçesi Cami Mahallesi Kasaplar Çarşısında bulunan çöp yığınları arsında çıkan pis kokular, çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle Mahalle sakinleri tepki göstermişti. Silvan belediyesi ekipleri ile temizlik personelli tepkiler üzerine Kasaplar çarşısındaki çöpleri temizledi.   'Haberimiz ses getirdi. Haber sonrası Silvan Belediyesi  Cami Mahallesinde Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine bulunan tüm çöp yığınlarını taşıyarak temizledi. Mahalle sakinleri Kasaplar çarşısında biriken ve etrafa pis kokuların yayılmasından ve çöplerin belediye tarafından temizlenmesi sonrası çöp yığınları bir daha oluşmaması dileğinde bulunan sakinler, pis kokulardan kurtulduklarına çok sevindiğini söyledi. Mahalle Sakinleri, 'Bayramın birinci ve ikinci günü havalarında ısınmasıyla birlikte çöpler arasında pis kokular yayılmaya başladı. Kasaplar çarşısında hayvan derileri, postlar ve iç organlar çöpe atmaları nedeniyle etrafa kötü kokular yayılıyor. Özellikle bina sakinleri olarak balkona dahi çıkamıyoruz. Biriken çöp yığınları arasında vatandaş kasaplar çarşısına geliyor. Bu görüntüler, bu çirkin manzara Silvan’a yakışmayan görüntüler. Lütfen sürekli gerekli denetimleri yapın, yoksa gerçekten çirkin görüntüler bunlar. Silvan Belediyesi zabıta ekipleri ile temizlik personelleri tarafından çöplerin kaldırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' dedi.  
Haber sonrası Silvan Belediyesi Cami Mahallesindeki Kasaplar Çarşısının bulunan tüm çöp yığınlarını taşıyarak temizledi. Haberimiz ses getirdi, çöpler kaldırıldı.

Haber: İhsan YILMAZ

''Silvan ilçesi Cami Mahallesi Kasaplar Çarşısında bulunan çöp yığınları arsında çıkan pis kokular, çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle Mahalle sakinleri tepki göstermişti. Silvan belediyesi ekipleri ile temizlik personelli tepkiler üzerine Kasaplar çarşısındaki çöpleri temizledi.

 

'Haberimiz ses getirdi.

Haber sonrası Silvan Belediyesi  Cami Mahallesinde Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine bulunan tüm çöp yığınlarını taşıyarak temizledi. Mahalle sakinleri Kasaplar çarşısında biriken ve etrafa pis kokuların yayılmasından ve çöplerin belediye tarafından temizlenmesi sonrası çöp yığınları bir daha oluşmaması dileğinde bulunan sakinler, pis kokulardan kurtulduklarına çok sevindiğini söyledi.

Mahalle Sakinleri, 'Bayramın birinci ve ikinci günü havalarında ısınmasıyla birlikte çöpler arasında pis kokular yayılmaya başladı. Kasaplar çarşısında hayvan derileri, postlar ve iç organlar çöpe atmaları nedeniyle etrafa kötü kokular yayılıyor. Özellikle bina sakinleri olarak balkona dahi çıkamıyoruz. Biriken çöp yığınları arasında vatandaş kasaplar çarşısına geliyor. Bu görüntüler, bu çirkin manzara Silvan’a yakışmayan görüntüler. Lütfen sürekli gerekli denetimleri yapın, yoksa gerçekten çirkin görüntüler bunlar. Silvan Belediyesi zabıta ekipleri ile temizlik personelleri tarafından çöplerin kaldırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.