GGC’den Kayapınar Belediyesi’ne ziyaret

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 26.07.2024 - 17:50, Güncelleme: 26.07.2024 - 17:50 2277+ kez okundu.
 

GGC’den Kayapınar Belediyesi’ne ziyaret

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu ve yeni görevlerinde başarılar diledi.
Haber: Ergün YILMAZ Ziyarete, GGC Başkanı Felat Bozarslan, Tesislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nesrin Erdoğmuş ve Eğitim ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hozan Adar katıldı. Görüşmede kentteki ve Kayapınar ilçesindeki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. GGC Başkanı Bozarslan, Kayapınar Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “ Bir belediyenin hayata geçireceği projeler ve hizmetler, bölgenin gelişimine büyük katkı sağlar. Başarılı çalışmaların devam edeceğine inanıyoruz. GGC olarak bütün kurumların kentimize yapacağı hizmetin takipçisi ve destekçisi olacağız” dedi. Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, GGC heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, gazetecilerin toplumsal bilinci artırmada önemli bir role sahip olduğunu vurguladılar. Başkanlar, belediyenin projeleri ve hedefleri hakkında bilgi vererek, işbirliği ve iletişim halinde olmanın önemine dikkat çektiler. Görüşmede, kentteki sosyal, kültürel ve basın çalışmalarına dair konular ele alınırken, GGC heyeti de yerel yönetimlerle işbirliği yaparak kamuoyunu doğru bilgilendirme noktasındaki kararlılığını ifade etti.
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu ve yeni görevlerinde başarılar diledi.

Haber: Ergün YILMAZ

Ziyarete, GGC Başkanı Felat Bozarslan, Tesislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nesrin Erdoğmuş ve Eğitim ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hozan Adar katıldı. Görüşmede kentteki ve Kayapınar ilçesindeki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

GGC Başkanı Bozarslan, Kayapınar Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “ Bir belediyenin hayata geçireceği projeler ve hizmetler, bölgenin gelişimine büyük katkı sağlar. Başarılı çalışmaların devam edeceğine inanıyoruz. GGC olarak bütün kurumların kentimize yapacağı hizmetin takipçisi ve destekçisi olacağız” dedi.

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, GGC heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, gazetecilerin toplumsal bilinci artırmada önemli bir role sahip olduğunu vurguladılar. Başkanlar, belediyenin projeleri ve hedefleri hakkında bilgi vererek, işbirliği ve iletişim halinde olmanın önemine dikkat çektiler.

Görüşmede, kentteki sosyal, kültürel ve basın çalışmalarına dair konular ele alınırken, GGC heyeti de yerel yönetimlerle işbirliği yaparak kamuoyunu doğru bilgilendirme noktasındaki kararlılığını ifade etti.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.