Gazeteci A. Vahap Şehitoğlu, kız kardeşini kaybetti

Yaşam (MG) - Malabadi Gazetesi | 02.08.2024 - 15:06, Güncelleme: 02.08.2024 - 15:07 2332+ kez okundu.
 

Gazeteci A. Vahap Şehitoğlu, kız kardeşini kaybetti

Gazeteci A. Vahap Şehitoğlu, kız kardeşini kaybetti. Bir süredir Ankara Başkent Hastanesi'nde tedavi altında olan Nesrin Şehitoğlu, hastalığına yenik düşerek yaşama veda etti.
Gazeteci A. Vahap Şehitoğlu, kız kardeşini kaybetti. Bir süredir Ankara Başkent Hastanesi'nde tedavi altında olan Nesrin Şehitoğlu, hastalığına yenik düşerek yaşama veda etti. Merhumenin cenazesi Cumartesi günü öğle namazına müteakip Güneykent Mezarlığı'nda defnedilecek. Gazeteci Şehitoğlu, cenazenin Mersin'e naklinde yardımcı olan Başkent Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Haberal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Zülküf Aktürk, Mezarlıklar Daire Başkanı Cihan Polat ve Güneykent Mezarlık Amiri Hüseyin Dündar'a teşekkür etti. Necdet, Nihal, Ruhiye ve Nurdan Şehitoğlu'nun kardeşi Nesrin Şehitoğlu'na Malabadi Gazetesi ile Bilmez ve Yılmaz ailesi olarak Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Gazeteci A. Vahap Şehitoğlu, kız kardeşini kaybetti. Bir süredir Ankara Başkent Hastanesi'nde tedavi altında olan Nesrin Şehitoğlu, hastalığına yenik düşerek yaşama veda etti.

Gazeteci A. Vahap Şehitoğlu, kız kardeşini kaybetti. Bir süredir Ankara Başkent Hastanesi'nde tedavi altında olan Nesrin Şehitoğlu, hastalığına yenik düşerek yaşama veda etti.

Merhumenin cenazesi Cumartesi günü öğle namazına müteakip Güneykent Mezarlığı'nda defnedilecek. Gazeteci Şehitoğlu, cenazenin Mersin'e naklinde yardımcı olan Başkent Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Haberal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Zülküf Aktürk, Mezarlıklar Daire Başkanı Cihan Polat ve Güneykent Mezarlık Amiri Hüseyin Dündar'a teşekkür etti.

Necdet, Nihal, Ruhiye ve Nurdan Şehitoğlu'nun kardeşi Nesrin Şehitoğlu'na Malabadi Gazetesi ile Bilmez ve Yılmaz ailesi olarak Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.