Faslı yıldız Amedspor’da

Spor (MG) - Malabadi Gazetesi | 12.06.2024 - 15:20, Güncelleme: 12.06.2024 - 15:20 2136+ kez okundu.
 

Faslı yıldız Amedspor’da

Süper Lig’e yükselen Eyüpspor’da şampiyonluk yaşayan Fas asıllı Adrien Daniel Karoly Regattin’in Amedspor’a transfer olduğu öğrenildi.
Tarihinde ilk kez 1. Lig’e yükselen Amedspor, dün gerçekleştirdiği kongrenin ardından transfer atağına başladı. Tecrübeli Teknik Direktör Ersun Yanal’la prensipte anlaşan yeşil kırmızılı takım, yarın Şehmus Özer Tesisleri’nde imza töreni gerçekleştirecek. EYÜPSPOR’DA ŞAMPİYONLUK YAŞADI Amedspor’un, bu yıl Eyüpspor’da şampiyonluk yaşadıktan sonra sözleşmesi sona eren Fas asıllı Fransa vatandaşı Adrien Daniel Karoly Regattin ile anlaştığı belirtildi. Regattin, bu yıl Eyüpspor formasıyla 25’i ilk 11 olmak üzere oynadığı 28 maçta 2 asist ve 7 golle takımın üst lige çıkmasında etkili oldu. Fransa’nın köklü futbol kulübü Touluse’de futbola başlayan Regattin, Ankara Akhisar, Altay ve Pendikpor’da giymişti.
Süper Lig’e yükselen Eyüpspor’da şampiyonluk yaşayan Fas asıllı Adrien Daniel Karoly Regattin’in Amedspor’a transfer olduğu öğrenildi.

Tarihinde ilk kez 1. Lig’e yükselen Amedspor, dün gerçekleştirdiği kongrenin ardından transfer atağına başladı. Tecrübeli Teknik Direktör Ersun Yanal’la prensipte anlaşan yeşil kırmızılı takım, yarın Şehmus Özer Tesisleri’nde imza töreni gerçekleştirecek.

EYÜPSPOR’DA ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Amedspor’un, bu yıl Eyüpspor’da şampiyonluk yaşadıktan sonra sözleşmesi sona eren Fas asıllı Fransa vatandaşı Adrien Daniel Karoly Regattin ile anlaştığı belirtildi. Regattin, bu yıl Eyüpspor formasıyla 25’i ilk 11 olmak üzere oynadığı 28 maçta 2 asist ve 7 golle takımın üst lige çıkmasında etkili oldu. Fransa’nın köklü futbol kulübü Touluse’de futbola başlayan Regattin, Ankara Akhisar, Altay ve Pendikpor’da giymişti.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.