Erdoğan ve Leyla Zana Batman’da

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 27.03.2024 - 15:50, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:50 1454+ kez okundu.
 

Erdoğan ve Leyla Zana Batman’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sembol siyasetçi Leyla Zana bugün Batman’da olacak.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingden sonra Batman’a geçecek. Batman’da AK Parti’nin düzenleyeceği mitinge katılacak olan Erdoğan, alandan partililere seslenecek. Erdoğan, AK Parti Batman Belediye Başkan adayı için oy isteyecek. Leyla Zana da Batman’da Seçimde DEM Parti’ye oy kazandırmak birçok il ve ilçe mitingine katılan Leyla Zana konuşmasında çözüm sürecinin yeniden başlaması gerektiği mesajını veriyor. Konuşmasında sık sık İstanbul Belediye Başkanlığı ile ilgili de mesajlar yollayan Zana, Kürt sorununun diyalog ve demokratik çözümü için yeniden bir çözüm sürecinin başlayabileceğini belirtiyor. Leyla Zana bu akşam saat 20.00’de Batman’da Merkez Lokal’de DEM Partililere seslenecek. (Haber Merkezi)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sembol siyasetçi Leyla Zana bugün Batman’da olacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingden sonra Batman’a geçecek. Batman’da AK Parti’nin düzenleyeceği mitinge katılacak olan Erdoğan, alandan partililere seslenecek. Erdoğan, AK Parti Batman Belediye Başkan adayı için oy isteyecek.

Leyla Zana da Batman’da

erdogan.jpg

Seçimde DEM Parti’ye oy kazandırmak birçok il ve ilçe mitingine katılan Leyla Zana konuşmasında çözüm sürecinin yeniden başlaması gerektiği mesajını veriyor. Konuşmasında sık sık İstanbul Belediye Başkanlığı ile ilgili de mesajlar yollayan Zana, Kürt sorununun diyalog ve demokratik çözümü için yeniden bir çözüm sürecinin başlayabileceğini belirtiyor. Leyla Zana bu akşam saat 20.00’de Batman’da Merkez Lokal’de DEM Partililere seslenecek. (Haber Merkezi)

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.