Engelli vatandaş, araç engeline takıldı

Silvan (MG) - Malabadi Gazetesi | 21.06.2024 - 13:41, Güncelleme: 21.06.2024 - 13:49 2153+ kez okundu.
 

Engelli vatandaş, araç engeline takıldı

Silvan İlçesinde bir engelli vatandaş tekerlekli sandalyesiyle hatalı araç parkı yüzünde saatlerce kaldırımda mahsur kaldı.
Haber: İhsan YILMAZ Silvan’da kaldırımın engelli yolu önüne park edilen araçlar nedeniyle engelli bir vatandaş tekerlekli sandalyesiyle kaldırımda mahsur kaldı. Bir süre kaldırımda mahsur kalan engelli vatandaş, hatalı park eden araçlar yüzünden geri dönmek zorunda kaldı. Silvan İlçesi Cami Mahallesi Karabehlülbey Caddesi ile Selahattini Eyyubi caddesinin Kavşağında araçların kaldırım ve engelli yoluna park ederek yaya ve engelli yolunu kapattı. Bir engelli vatandaş, tekerlekli sandalyeyle kavşaktaki kaldırımı sonuna gelince hatalı park eden araç engeline takıldı. Engelli vatandaş kaldırımda bir süre mahsur kaldı.   Çevredeki vatandaşların yardım etme isteğini geri çeviren engelli vatandaş kaldırımda bir süre bekledikten sonra geri dönerek araç sahiplerine ise tepki gösterdi. Bir süre yolda kaldırımda bekleyen engelli Vatandaş duruma tepki gösteren göstererek, "Kaldırım önüne park eden sürücüler yüzünden buradan geçemedim. Şehirde yaşamasını bilmiyorlar." dedi.  
Silvan İlçesinde bir engelli vatandaş tekerlekli sandalyesiyle hatalı araç parkı yüzünde saatlerce kaldırımda mahsur kaldı.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan’da kaldırımın engelli yolu önüne park edilen araçlar nedeniyle engelli bir vatandaş tekerlekli sandalyesiyle kaldırımda mahsur kaldı.

Bir süre kaldırımda mahsur kalan engelli vatandaş, hatalı park eden araçlar yüzünden geri dönmek zorunda kaldı.

Silvan İlçesi Cami Mahallesi Karabehlülbey Caddesi ile Selahattini Eyyubi caddesinin Kavşağında araçların kaldırım ve engelli yoluna park ederek yaya ve engelli yolunu kapattı.

Bir engelli vatandaş, tekerlekli sandalyeyle kavşaktaki kaldırımı sonuna gelince hatalı park eden araç engeline takıldı. Engelli vatandaş kaldırımda bir süre mahsur kaldı.  

Çevredeki vatandaşların yardım etme isteğini geri çeviren engelli vatandaş kaldırımda bir süre bekledikten sonra geri dönerek araç sahiplerine ise tepki gösterdi.

Bir süre yolda kaldırımda bekleyen engelli Vatandaş duruma tepki gösteren göstererek, "Kaldırım önüne park eden sürücüler yüzünden buradan geçemedim. Şehirde yaşamasını bilmiyorlar." dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.