Emekli aylığı fark ödemeleri yarın yapılacak

Ekonomi (MG) - Malabadi Gazetesi | 06.08.2024 - 14:45, Güncelleme: 06.08.2024 - 14:47 1774+ kez okundu.
 

Emekli aylığı fark ödemeleri yarın yapılacak

En düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye yükseltilmesiyle birlikte fark ödemeleri yarın hesaplara yatırılıyor.
En düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye yükseltilmesi kapsamında fark ödemeleri yarın hesaplara yatırılacak. 2024 Temmuz ödeme dönemi itibariyle yapılan bu düzenleme, SSK ve Bağ-kur emeklilerini kapsıyor. Bu uygulamadan 3 milyon 703 bin 788 emekli faydalanacak. Fark Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak? Fark aylık ödemeleri, 7 Ağustos'ta emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Emekli aylıklarında yapılan bu artış, birçok emekli için ekonomik rahatlama sağlayacak. Bu yeni düzenleme, emeklilerin yaşam standartlarını iyileştirmeyi hedefliyor ve ekonomik zorluklarla mücadele eden emeklilere bir nebze de olsa destek olmayı amaçlıyor. HABER MERKEZİ
En düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye yükseltilmesiyle birlikte fark ödemeleri yarın hesaplara yatırılıyor.

En düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye yükseltilmesi kapsamında fark ödemeleri yarın hesaplara yatırılacak. 2024 Temmuz ödeme dönemi itibariyle yapılan bu düzenleme, SSK ve Bağ-kur emeklilerini kapsıyor. Bu uygulamadan 3 milyon 703 bin 788 emekli faydalanacak.

Fark Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

Fark aylık ödemeleri, 7 Ağustos'ta emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Emekli aylıklarında yapılan bu artış, birçok emekli için ekonomik rahatlama sağlayacak.

Bu yeni düzenleme, emeklilerin yaşam standartlarını iyileştirmeyi hedefliyor ve ekonomik zorluklarla mücadele eden emeklilere bir nebze de olsa destek olmayı amaçlıyor. HABER MERKEZİ

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.