Diyarbekirspor’un ilk transferi tanıdık bir isim!

Spor (MG) - Malabadi Gazetesi | 19.08.2024 - 13:14, Güncelleme: 19.08.2024 - 13:14 1617+ kez okundu.
 

Diyarbekirspor’un ilk transferi tanıdık bir isim!

Diyarbekirspor, son olarak Siirt Özel İdare Spor forması giyen Diyarbakırlı Serhat Tarhan ile anlaşmaya vardı.
TFF 2. Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor, çalışmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Serkan Genç’in de istifa ettiği Diyarbekirspor’da ligin başlamasını az bir süre kalmasına rağmen bir hareketlilik yoktu. Trivela Spor’un haberine göre, Diyarbekirspor, son olarak Siirt Özel İdare Spor forması giyen Diyarbakırlı Serhat Tarhan ile anlaşmaya vardı. Oyuncu yarın yeni takımı ile sözleşme imzalayacak. Serhan Tarhan geçtiğimiz sezonu 4 gol, 3 asist ile tamamladı. Serhat Tarhan, Diyarbakır’da Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Bağlar Belediyespor’da da forma giymişti. Haber Merkezi
Diyarbekirspor, son olarak Siirt Özel İdare Spor forması giyen Diyarbakırlı Serhat Tarhan ile anlaşmaya vardı.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor, çalışmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Serkan Genç’in de istifa ettiği Diyarbekirspor’da ligin başlamasını az bir süre kalmasına rağmen bir hareketlilik yoktu.

Trivela Spor’un haberine göre, Diyarbekirspor, son olarak Siirt Özel İdare Spor forması giyen Diyarbakırlı Serhat Tarhan ile anlaşmaya vardı. Oyuncu yarın yeni takımı ile sözleşme imzalayacak. Serhan Tarhan geçtiğimiz sezonu 4 gol, 3 asist ile tamamladı.

Serhat Tarhan, Diyarbakır’da Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Bağlar Belediyespor’da da forma giymişti.

Haber Merkezi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.