Diyarbakırlı iş insanı bir ihale daha aldı! Karar Resmi Gazete’de

Ekonomi (MG) - Malabadi Gazetesi | 26.07.2024 - 12:40, Güncelleme: 26.07.2024 - 12:40 1928+ kez okundu.
 

Diyarbakırlı iş insanı bir ihale daha aldı! Karar Resmi Gazete’de

İstanbul’un en büyük yat limanını 505 milyon dolara alan Diyarbakırlı iş insanı Vahit Karaarslan bir ihale daha aldı, karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Diyarbakırlı iş insanı Vahit Karaarslan, Türkiye’nin ikinci, İstanbul’un en büyük yat limanı olan Fenerbahçe Kalamış Yat Limanını 40 yıl süreyle işletmesini 505 milyon dolara almıştı. Karaarslan şimdide Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan bir ihale daha kazandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, Sümer Holding A.Ş. adına kayıtlı; Aydın ili, Didim ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 2804 ada 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 parsel numaralı, toplam 20.353,54 m² yüzölçümlü taşınmazların bir bütün halinde özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifin 351 milyon Türk Lirası bedelle Vahit Karaarslan tarafından verildiği belirtildi. Karaaslan, son olarak Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilmesi ihalesini de kazanmıştı. Vahit Karaaslan Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın ihalesinde 505 milyon dolarla en yüksek teklifi vermişti. Haber Merkezi
İstanbul’un en büyük yat limanını 505 milyon dolara alan Diyarbakırlı iş insanı Vahit Karaarslan bir ihale daha aldı, karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Diyarbakırlı iş insanı Vahit Karaarslan, Türkiye’nin ikinci, İstanbul’un en büyük yat limanı olan Fenerbahçe Kalamış Yat Limanını 40 yıl süreyle işletmesini 505 milyon dolara almıştı. Karaarslan şimdide Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan bir ihale daha kazandı.

Diyarbakırlı Iş Insanı İstanbul’un En Büyük Yat Limanını Aldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, Sümer Holding A.Ş. adına kayıtlı; Aydın ili, Didim ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 2804 ada 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 parsel numaralı, toplam 20.353,54 m² yüzölçümlü taşınmazların bir bütün halinde özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifin 351 milyon Türk Lirası bedelle Vahit Karaarslan tarafından verildiği belirtildi.

Karaaslan, son olarak Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilmesi ihalesini de kazanmıştı.

Vahit Karaaslan Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın ihalesinde 505 milyon dolarla en yüksek teklifi vermişti. Haber Merkezi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.