Diyarbakır’ın Lice ve Kulp kırsalındaki operasyonlarda çatışma

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 18.09.2024 - 12:19, Güncelleme: 18.09.2024 - 12:19 545 kez okundu.
 

Diyarbakır’ın Lice ve Kulp kırsalındaki operasyonlarda çatışma

Diyarbakır’ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyon sırasında çatışmaların yaşandığı belirtildi
Haber: Baver ŞAHİNLİ  Diyarbakır’ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında kalan dağlık bölgede devam eden operasyonlarda sabah saatlerinden itibaren çatışmalar yaşandığı iddia ediliyor. Edinilen bilgilere göre Lice'nin Güldiken (Pêçar) mahallesi ve Kulp' un Derecik (Zıktê) ve Dezban (Xerxaz) köyleri arasında yürütülen askeri operasyonda yoğun silah seslerinin geldiği ve atak tipi taarruz helikopterleri tarafından bölgenin ateş altına alındığı iddia edildi. Operasyonlar devam ederken herhangi bir can kaybının olup olmadığı öğrenilemedi.
Diyarbakır’ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyon sırasında çatışmaların yaşandığı belirtildi

Haber: Baver ŞAHİNLİ 

Diyarbakır’ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında kalan dağlık bölgede devam eden operasyonlarda sabah saatlerinden itibaren çatışmalar yaşandığı iddia ediliyor.

Edinilen bilgilere göre Lice'nin Güldiken (Pêçar) mahallesi ve Kulp' un Derecik (Zıktê) ve Dezban (Xerxaz) köyleri arasında yürütülen askeri operasyonda yoğun silah seslerinin geldiği ve atak tipi taarruz helikopterleri tarafından bölgenin ateş altına alındığı iddia edildi. Operasyonlar devam ederken herhangi bir can kaybının olup olmadığı öğrenilemedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.