Diyarbakır’daki patlamada anne ve kızı yaralandı

Diyarbakır (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.05.2024 - 16:03, Güncelleme: 21.05.2024 - 16:03 1510+ kez okundu.
 

Diyarbakır’daki patlamada anne ve kızı yaralandı

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde evin mutfağında gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada Pakize K. (50) ile kızı Ece K. (23), yaralandı.
Olay, öğle saatlerinde Çermik ilçesi kırsal Baykal Mahallesi’nde meydana geldi. Pakize K. ile kızı Ece K., mutfakta yemek yaparken gaz sıkışması nedeniyle patlama oldu. DHA'da yer alan habere göre, Patlamada anne ve kızı yaralandı. Mahallelinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Pakize ve Ece K., sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Çermik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde evin mutfağında gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada Pakize K. (50) ile kızı Ece K. (23), yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Çermik ilçesi kırsal Baykal Mahallesi’nde meydana geldi. Pakize K. ile kızı Ece K., mutfakta yemek yaparken gaz sıkışması nedeniyle patlama oldu.

DHA'da yer alan habere göre, Patlamada anne ve kızı yaralandı. Mahallelinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Pakize ve Ece K., sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Çermik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.