Diyarbakır’da yıllar sonra bir ilk gerçekleşti

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 26.07.2024 - 17:24, Güncelleme: 26.07.2024 - 17:24 1577+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da yıllar sonra bir ilk gerçekleşti

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu başkanlığında yapılan toplantıya DEM Partili Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ayşe Serra Bucak Küçük’ün de yer almasıyla yıllar sonra bir ilk gerçekleşti.
Diyarbakır 2024 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Konferans Salonunda yapıldı. Vali Murat Zorluoğlu, başkanlığında yapılan toplantıya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ayşe Serra Bucak Küçük, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda, kentin yatırım programında yer alan projelerin durumu ele alındı. DEM Partili belediye eş başkanlarının Vali Zorloğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya katılmaları Diyarbakır’da yıllar sonra bir ilk gerçekleşmesine neden oldu. HABER MERKEZİ
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu başkanlığında yapılan toplantıya DEM Partili Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ayşe Serra Bucak Küçük’ün de yer almasıyla yıllar sonra bir ilk gerçekleşti.

Diyarbakır 2024 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Konferans Salonunda yapıldı. Vali Murat Zorluoğlu, başkanlığında yapılan toplantıya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ayşe Serra Bucak Küçük, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda, kentin yatırım programında yer alan projelerin durumu ele alındı.

DEM Partili belediye eş başkanlarının Vali Zorloğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya katılmaları Diyarbakır’da yıllar sonra bir ilk gerçekleşmesine neden oldu. HABER MERKEZİ

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.