Diyarbakır’da skandal olay! İmam tutuklandı

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 11.09.2024 - 17:18, Güncelleme: 11.09.2024 - 17:18 1700 kez okundu.
 

Diyarbakır’da skandal olay! İmam tutuklandı

Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesinde Kuran Kursu hocası Osman E., bir çocuğa cinsel tacizde bulundu.
Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesine bağlı Qetîn (Çaytepe) Mahallesi’nde ikamet eden ve çocuklara Kuran Kursu’nda eğitmenlik yapan Osman E.’nin çok sayıda çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. “PİŞMANIM” DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU MA’nın haberine göre, çocuklardan birinin yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla cinsel taciz olayı açığa çıktı. Ailenin şikayeti üzerine Osman E., gözaltına alındı. 7 Eylül’de çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanan Osman E., “pişmanım” diyerek kendini savundu.  Osman E., ifadesinde çocuğa kendisine masaj yaptırdığını, daha sonra cinsel tacizde bulunduğunu anlattı.  “Bir anlık gaflete kapıldım” diyerek, suçunu itiraf eden Osman E., “(…) sonrasında hatamın farkına vardım ve çocuğu odasına gönderdim. Pişmanım” dedi.   Aynı Kuran Kursu’nda başka çocukların da cinsel tacize uğramış olduğu belirtiliyor. MA
Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesinde Kuran Kursu hocası Osman E., bir çocuğa cinsel tacizde bulundu.

Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesine bağlı Qetîn (Çaytepe) Mahallesi’nde ikamet eden ve çocuklara Kuran Kursu’nda eğitmenlik yapan Osman E.’nin çok sayıda çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

“PİŞMANIM” DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU

MA’nın haberine göre, çocuklardan birinin yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla cinsel taciz olayı açığa çıktı. Ailenin şikayeti üzerine Osman E., gözaltına alındı. 7 Eylül’de çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanan Osman E., “pişmanım” diyerek kendini savundu. 
Imam Cam Hoca
Osman E., ifadesinde çocuğa kendisine masaj yaptırdığını, daha sonra cinsel tacizde bulunduğunu anlattı.  “Bir anlık gaflete kapıldım” diyerek, suçunu itiraf eden Osman E., “(…) sonrasında hatamın farkına vardım ve çocuğu odasına gönderdim. Pişmanım” dedi.
 
Aynı Kuran Kursu’nda başka çocukların da cinsel tacize uğramış olduğu belirtiliyor.
 MA

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.