Diyarbakır’da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 15.06.2024 - 15:02, Güncelleme: 15.06.2024 - 15:02 2595+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır’da meydana gelen silahlı kavgada bir kişi öldü bir kişi yaralandı
Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Abalı kırsal Mahallesi'nde aynı aile arasında bilinmeyen nedenden dolayı çıkan silahlı kavgada Ahmet Çelik (57) adlı kişi hayatını kaybederken Suat Çelik (37) adlı kişi ise yaralandı. Silahlı kavganın yaşandığı Abalı köyüne sevk edilen ambulanslar ile yaralılar Lice Devlet Hastanesi' ne sevk edilirken Ahmet Çelik hayatını kaybederken Suat Çelik ise Diyarbakır' a sevk edildi. Olay ile ilgili Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Diyarbakır’da meydana gelen silahlı kavgada bir kişi öldü bir kişi yaralandı

Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Abalı kırsal Mahallesi'nde aynı aile arasında bilinmeyen nedenden dolayı çıkan silahlı kavgada Ahmet Çelik (57) adlı kişi hayatını kaybederken Suat Çelik (37) adlı kişi ise yaralandı.

Silahlı kavganın yaşandığı Abalı köyüne sevk edilen ambulanslar ile yaralılar Lice Devlet Hastanesi' ne sevk edilirken Ahmet Çelik hayatını kaybederken Suat Çelik ise Diyarbakır' a sevk edildi.

Olay ile ilgili Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.