Diyarbakır’da kayyımın kiraladığı araçlar iade edildi

Diyarbakır 08.05.2024 - 12:22, Güncelleme: 08.05.2024 - 12:22 744 kez okundu.
 

Diyarbakır’da kayyımın kiraladığı araçlar iade edildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında kiralık olarak çalıştırılan ihtiyaç fazlası 25 aracı yüklenici firmaya iade etti. İade ile birlikte 1 milyon 220 bin TL’lik tasarruf sağlandı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, halkın daha iyi hizmet alabilmesi için kaynakları etkin kullanma yönünde kararlar alıyor. Tasarruf tedbirleri kapsamında alınan kararlarla kaynaklar kentin altyapı ve üstyapı hizmetlerine aktarılacak. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, bu kapsamda, bünyesinde kiralık olarak görev yapan araçlar için yeniden değerlendirme yaptı. Daire Başkanlığı’na bağlı kullanılan araçların, yapılan değerlendirme ile daha etkin ve daha verimli kullanılması sağlandı. Yapılan çalışma ile boşa çıkan binek otomobiller ve kamyonet araçlar ilgili firmaya iade edildi. 1 MİLYON 220 BİN TL TASARRUF Eylül 2024’te ihale süresi tamamlanacak olan 25 aracın iade edilmesiyle 1 milyon 220 bin TL tasarruf sağlanacak. Söz konusu miktar kent için üretilecek hizmete aktarılacak.DBB BASIN BİRİMİ
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında kiralık olarak çalıştırılan ihtiyaç fazlası 25 aracı yüklenici firmaya iade etti. İade ile birlikte 1 milyon 220 bin TL’lik tasarruf sağlandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, halkın daha iyi hizmet alabilmesi için kaynakları etkin kullanma yönünde kararlar alıyor. Tasarruf tedbirleri kapsamında alınan kararlarla kaynaklar kentin altyapı ve üstyapı hizmetlerine aktarılacak.

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, bu kapsamda, bünyesinde kiralık olarak görev yapan araçlar için yeniden değerlendirme yaptı. Daire Başkanlığı’na bağlı kullanılan araçların, yapılan değerlendirme ile daha etkin ve daha verimli kullanılması sağlandı. Yapılan çalışma ile boşa çıkan binek otomobiller ve kamyonet araçlar ilgili firmaya iade edildi.

1 MİLYON 220 BİN TL TASARRUF

Eylül 2024’te ihale süresi tamamlanacak olan 25 aracın iade edilmesiyle 1 milyon 220 bin TL tasarruf sağlanacak. Söz konusu miktar kent için üretilecek hizmete aktarılacak.DBB BASIN BİRİMİ

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.