Diyarbakır’da çiftçiye milyonlarca liralık destek!

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 24.05.2024 - 17:06, Güncelleme: 24.05.2024 - 17:06 2798+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da çiftçiye milyonlarca liralık destek!

Diyarbakır Tarım ve Orman Müdürlüğü, Diyarbakır’daki çiftçilere kaç milyon liralık ödeme yapılacağını açıkladı.
Diyarbakır Tarım ve Orman Müdürlüğü, kent genelindeki 5 bin 768 çiftçiye ödeme yapılacağını açıkladı. Peki kaç liralık destek verilecek? DİYARBAKIR’DA ÇİFTÇİYE DESTEK ÖDEMESİ Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bu destekler kapsamında ilimizdeki 5 bin 768 üreticiye toplamda 186 Milyon TL hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği yapılacaktır” denildi. İşte açıklama:
Diyarbakır Tarım ve Orman Müdürlüğü, Diyarbakır’daki çiftçilere kaç milyon liralık ödeme yapılacağını açıkladı.

Diyarbakır Tarım ve Orman Müdürlüğü, kent genelindeki 5 bin 768 çiftçiye ödeme yapılacağını açıkladı. Peki kaç liralık destek verilecek?

DİYARBAKIR’DA ÇİFTÇİYE DESTEK ÖDEMESİ

Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bu destekler kapsamında ilimizdeki 5 bin 768 üreticiye toplamda 186 Milyon TL hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği yapılacaktır” denildi.

İşte açıklama:

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.