Diyarbakır'da AK Partili belediye başkanına tutuklama kararı

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 17.07.2024 - 11:33, Güncelleme: 17.07.2024 - 11:33 1166+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da AK Partili belediye başkanına tutuklama kararı

Diyarbakır’da adı yolsuzlukla geçen eski AK Parti Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu için tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıktı.
Rüşvet soruşturması kapsamında geçen yıl gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile ilgili görülen ikinci duruşmada, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında geçen yıl gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakılan, 1 hafta önce kendisi ile birlikte 15 şüphelinin taşınmazlarına ve aramalarda ele geçirilen yüklü miktarda döviz ile altına tedbiren el konulan eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile ilgili, bugün görülen ikinci duruşmada, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı
Diyarbakır’da adı yolsuzlukla geçen eski AK Parti Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu için tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıktı.

Rüşvet soruşturması kapsamında geçen yıl gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile ilgili görülen ikinci duruşmada, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında geçen yıl gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakılan, 1 hafta önce kendisi ile birlikte 15 şüphelinin taşınmazlarına ve aramalarda ele geçirilen yüklü miktarda döviz ile altına tedbiren el konulan eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile ilgili, bugün görülen ikinci duruşmada, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.