Diyarbakır’da 285 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 29.07.2024 - 15:29, Güncelleme: 29.07.2024 - 15:29 1271+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da 285 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 285 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi.
Lice ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda 285 kilogram esrar ele geçirildi. Operasyona ilişkin valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca 28 Temmuz 2024 günü bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla Lice İlçesi Dallıca Mahallesinde icrasına başlanılan operasyon başarıyla tamamlanmıştır. Operasyon Kapsamında 285 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır” denildi. Haber Merkezi    
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 285 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Lice ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda 285 kilogram esrar ele geçirildi.

Operasyona ilişkin valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca 28 Temmuz 2024 günü bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla Lice İlçesi Dallıca Mahallesinde icrasına başlanılan operasyon başarıyla tamamlanmıştır. Operasyon Kapsamında 285 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır” denildi. Haber Merkezi

 
 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.