Dilan ve Engin Polat tahliye oldu

Gündem (MG) - Malabadi Gazetesi | 25.06.2024 - 15:28, Güncelleme: 25.06.2024 - 15:28 1698+ kez okundu.
 

Dilan ve Engin Polat tahliye oldu

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla yargılanan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuksuz yargılanmasına karar verildi.
Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla yargılanan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuksuz yargılanmasına karar verildi.  Kasım ayından bu yana tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlattıkları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat mahkeme öncesi 'Suçum yok' diyerek yere yığıldı. Öte yandan gazeteci Emrullah Erdinç, davada sanıkları şok eden bir gelişme yaşandığını paylaştı. Öte yandan davada Polat çiftiyle birlikte Sezgin Polat tahliye kararı verildi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin-Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Geçen 1 Ekim'de sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak'ın iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edildi. Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat’ın ‘Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit’, ‘Mala zarar verme’ suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapsi talep edilmişti. Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada sanıklar hakim karşısına çıktı. MAHKEME SALONUNDA YERE YIĞILDI Davaya dair detayları sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat'ın mahkeme salonuna girerken yere yığıldığını ve "Allah'ım hiçbir suçum yok" diye bağırdığını aktardı. Dilan Polat'ın salondan çıkarıldığını söyleyen Erdinç'in paylaşımları şöyle: "Dilan Polat Engin Polat ve Sezgin Polat duruşma salonuna geldi. Dilan Polat duruşma salonuna girerken yere yığıldı “Allahım hiç bi sucum yok” diye bağırdı. İnfaz koruma memurları başında doktor çağrıldı. Mahkeme başkanı Dilan Polat’ın salondan çıkartılmasını istedi. Ama avukatlar salonda durmasını istedi. Dilan Polat sandalyeye oturtuldu. Doktorun gelmesi bekleniyor. Dilan Polat duruşma salonundan şimdi çıkartılıyor. Engin Polat’da aylar sonra gördüğü kızının doğum gününü kutladı."
Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla yargılanan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla yargılanan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuksuz yargılanmasına karar verildi. 

Kasım ayından bu yana tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlattıkları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat mahkeme öncesi 'Suçum yok' diyerek yere yığıldı. Öte yandan gazeteci Emrullah Erdinç, davada sanıkları şok eden bir gelişme yaşandığını paylaştı. Öte yandan davada Polat çiftiyle birlikte Sezgin Polat tahliye kararı verildi

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin-Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı.

kapak-220718.jpg

Geçen 1 Ekim'de sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak'ın iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edildi. Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat’ın ‘Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit’, ‘Mala zarar verme’ suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapsi talep edilmişti.

Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada sanıklar hakim karşısına çıktı.

dilan-polat-1-sfss-cover.webp

MAHKEME SALONUNDA YERE YIĞILDI

Davaya dair detayları sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat'ın mahkeme salonuna girerken yere yığıldığını ve "Allah'ım hiçbir suçum yok" diye bağırdığını aktardı.

dilan-ve-engin-polat-ciftinin-son-umudu-1704178086.jpg

Dilan Polat'ın salondan çıkarıldığını söyleyen Erdinç'in paylaşımları şöyle:

"Dilan Polat Engin Polat ve Sezgin Polat duruşma salonuna geldi. Dilan Polat duruşma salonuna girerken yere yığıldı “Allahım hiç bi sucum yok” diye bağırdı. İnfaz koruma memurları başında doktor çağrıldı.

Mahkeme başkanı Dilan Polat’ın salondan çıkartılmasını istedi. Ama avukatlar salonda durmasını istedi. Dilan Polat sandalyeye oturtuldu. Doktorun gelmesi bekleniyor.

Dilan Polat duruşma salonundan şimdi çıkartılıyor. Engin Polat’da aylar sonra gördüğü kızının doğum gününü kutladı."

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.