Dicle Üniversitesi’nde devir teslim! Eronat göreve başladı

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 19.08.2024 - 13:11, Güncelleme: 19.08.2024 - 13:11 1402+ kez okundu.
 

Dicle Üniversitesi’nde devir teslim! Eronat göreve başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Kamuran Eronat, düzenlenen törenle görevi eski rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç’tan devraldı.
Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Prof. Dr. Mehmet Karakoç görevi Prof. Dr. Kamuran Eronat’a teslim ederek tebrik etti ve kendisine yeni görevinde başarılar diledi. ERONAT: ÜNİVERSİTEMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ Tören ile birlikte Rektörlük görevini devralan Prof. Dr. Kamuran Eronat ise konuşmasında "Uzun yıllardır görev yaptığım Dicle Üniversitesi'nde bugün Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bu makamda olmaktan gurur duyuyorum. Bizleri bu makama uygun gördükleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Rabbimizin izni ile burada aldığımız bayrağı en güzel şekilde Diyarbakır ve Dicle Üniversitesi için hizmet ederek, üniversitemizi daha ileriye taşımayı hedefliyoruz." diye konuştu. Konuşmanın ardından Prof. Dr. Mehmet Karakoç, rektörlük cübbesini yeni Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat’a giydirdi. Törenin ardından Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat tebrikleri kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Kamuran Eronat, düzenlenen törenle görevi eski rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç’tan devraldı.

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Prof. Dr. Mehmet Karakoç görevi Prof. Dr. Kamuran Eronat’a teslim ederek tebrik etti ve kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

ERONAT: ÜNİVERSİTEMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Tören ile birlikte Rektörlük görevini devralan Prof. Dr. Kamuran Eronat ise konuşmasında "Uzun yıllardır görev yaptığım Dicle Üniversitesi'nde bugün Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bu makamda olmaktan gurur duyuyorum. Bizleri bu makama uygun gördükleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Rabbimizin izni ile burada aldığımız bayrağı en güzel şekilde Diyarbakır ve Dicle Üniversitesi için hizmet ederek, üniversitemizi daha ileriye taşımayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Prof. Dr. Mehmet Karakoç, rektörlük cübbesini yeni Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat’a giydirdi. Törenin ardından Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat tebrikleri kabul etti.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.