Demirtaş Diyarbakır’dan götürüldü: Hastanede 5 saat kaldı

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 23.01.2024 - 23:55, Güncelleme: 24.01.2024 - 11:20 1701+ kez okundu.
 

Demirtaş Diyarbakır’dan götürüldü: Hastanede 5 saat kaldı

Son dakika: Hasta annesini ziyaret için Diyarbakır’a getirilen Selahattin Demirtaş cezaevine götürülmek üzere yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarıldı.
Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş, solunum ve böbrek yetmezliği nedeniyle Diyarbakır’da özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu kritik olan Sadiye Demirtaş, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Oğlu getirildi Edirne Cezaevi idaresine başvuran Selahattin Demirtaş, cezaevi savcısının kabulü ile özel uçakla Diyarbakır’a getirildi. Demirtaş, annesinin tedavi gördüğü hastaneye getirildi. Annesi ile görüştürülen Demirtaş, hastanede yaklaşık 5 saat kaldı. Hastane önünde güvenlik önlemi Polis ve jandarma ekipleri Demirtaş’ın annesini ziyaret ettiği hastanenin önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş ile kızları Delal ve Dilda Demirtaş da hastaneye geldi. Sadiye Demirtaş’ın tedavi gördüğü hastanenin ilgili katı güvenlik nedeniyle boşaltıldı. Görevli doktor ve hemşire dışında kimsenin girişine izin verilmedi. Güvenlik kameraları devre dışı bırakıldı. Zırhlı aracı bindirildi Demirtaş, annesiyle yaptığı 5 saatlik görüşmenin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarıldı. Demirtaş çıkarıldığı sırada, zırhlı polis aracı hastanenin kapısına yanaştırıldı. Demirtaş, elleri kelepçesiz bir şekilde zırhlı araca bindirildi. Görüntü almak isteyen basın mensuplarının, hastaneye yaklaşmasına izin verilmedi. Demirtaş içeride olduğu sırada, sadece hastaların içeri girmesine izin verildi. Demirtaş, Edirne Cezaevi’ne götürülmek üzere, Diyarbakır Havalimanı’na götürüldü. (Haber: İlyas AKENGİN)
Son dakika: Hasta annesini ziyaret için Diyarbakır’a getirilen Selahattin Demirtaş cezaevine götürülmek üzere yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarıldı.

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş, solunum ve böbrek yetmezliği nedeniyle Diyarbakır’da özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu kritik olan Sadiye Demirtaş, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Oğlu getirildi

hastane1.jpg

Edirne Cezaevi idaresine başvuran Selahattin Demirtaş, cezaevi savcısının kabulü ile özel uçakla Diyarbakır’a getirildi. Demirtaş, annesinin tedavi gördüğü hastaneye getirildi. Annesi ile görüştürülen Demirtaş, hastanede yaklaşık 5 saat kaldı.

Hastane önünde güvenlik önlemi

hastane.jpg

Polis ve jandarma ekipleri Demirtaş’ın annesini ziyaret ettiği hastanenin önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş ile kızları Delal ve Dilda Demirtaş da hastaneye geldi. Sadiye Demirtaş’ın tedavi gördüğü hastanenin ilgili katı güvenlik nedeniyle boşaltıldı. Görevli doktor ve hemşire dışında kimsenin girişine izin verilmedi. Güvenlik kameraları devre dışı bırakıldı.

Zırhlı aracı bindirildi

ziyaret.jpg

Demirtaş, annesiyle yaptığı 5 saatlik görüşmenin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarıldı. Demirtaş çıkarıldığı sırada, zırhlı polis aracı hastanenin kapısına yanaştırıldı. Demirtaş, elleri kelepçesiz bir şekilde zırhlı araca bindirildi. Görüntü almak isteyen basın mensuplarının, hastaneye yaklaşmasına izin verilmedi. Demirtaş içeride olduğu sırada, sadece hastaların içeri girmesine izin verildi. Demirtaş, Edirne Cezaevi’ne götürülmek üzere, Diyarbakır Havalimanı’na götürüldü.

(Haber: İlyas AKENGİN)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.