DEM'in adayından İstanbul’da CHP ile protokol iddiasına sert yanıt!

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 26.03.2024 - 14:37, Güncelleme: 26.03.2024 - 14:37 1111+ kez okundu.
 

DEM'in adayından İstanbul’da CHP ile protokol iddiasına sert yanıt!

DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Meral Danış Beştaş, CHP ile DEM Parti arasında İstanbul üzerine protokol yapıldığına ilişkin iddialara sert yanıt verdi.
Sosyal medyada CHP ile DEM Parti arasında İstanbul üzerine 19 Şubat 2024 tarihinde bir protokolün imzalandığı iddia edilen 22 maddeden oluşan bir metinin dolaşıma sokulması üzerine açıklama yaptı. CHP ile DEM Parti arasında İstanbul için yerel seçimlere yönelik protokol olduğu iddia edilen metinde, “DEM Parti’nin İstanbul’da aday çıkaracağı” ve “DEM Parti İstanbul adayları Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni’nin seçim kampanyasında pasif olacağı” deniliyor. DEM Parti İstanbul adayı Beştaş: Külliyen yalan! Meral Danış Beştaş metnin sosyal medyada yayılmasından sonra tepkisini X üzerinden yaptığı bir paylaşımla göstererek: ‘Dolaşıma sokulan aşağıdaki kağıt parçası külliyen yalan. İmza bile taklit edilememiş. Bu sahtekarlığı yapanların bir an önce ortaya çıkarılması lazım… Sahtekarların, yalancıların peşini bırakmayacağız.’ dedi. Paylaşılan metinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve DEM Parti İstanbul Eş Başkanları Murat Kalmaz ve Gonca Yangöz’ün imzaları taklit edildi.
DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Meral Danış Beştaş, CHP ile DEM Parti arasında İstanbul üzerine protokol yapıldığına ilişkin iddialara sert yanıt verdi.

Sosyal medyada CHP ile DEM Parti arasında İstanbul üzerine 19 Şubat 2024 tarihinde bir protokolün imzalandığı iddia edilen 22 maddeden oluşan bir metinin dolaşıma sokulması üzerine açıklama yaptı.

CHP ile DEM Parti arasında İstanbul için yerel seçimlere yönelik protokol olduğu iddia edilen metinde, “DEM Parti’nin İstanbul’da aday çıkaracağı” ve “DEM Parti İstanbul adayları Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni’nin seçim kampanyasında pasif olacağı” deniliyor.

DEM Parti İstanbul adayı Beştaş: Külliyen yalan!

Meral Danış Beştaş metnin sosyal medyada yayılmasından sonra tepkisini X üzerinden yaptığı bir paylaşımla göstererek: ‘Dolaşıma sokulan aşağıdaki kağıt parçası külliyen yalan. İmza bile taklit edilememiş. Bu sahtekarlığı yapanların bir an önce ortaya çıkarılması lazım… Sahtekarların, yalancıların peşini bırakmayacağız.’ dedi.

Paylaşılan metinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve DEM Parti İstanbul Eş Başkanları Murat Kalmaz ve Gonca Yangöz’ün imzaları taklit edildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.