Cemiyet Söyleşileri: Uluslararası Medya ve Basın Özgürlüğü

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 15.10.2024 - 11:24, Güncelleme: 15.10.2024 - 11:24 1145 kez okundu.
 

Cemiyet Söyleşileri: Uluslararası Medya ve Basın Özgürlüğü

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından düzenlenecek olan “Cemiyet Söyleşileri” etkinlik serisi başlıyor.
İlk buluşmamızda, uluslararası medya dünyasının önde gelen isimlerinden birini ağırlıyoruz: Deutsche Welle Türkçe Servisi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Erkan Arıkan. Sayın Arıkan’ın kısa bir açılış konuşması yapacağı program ağırlıklı olarak soru-cevap ve sohbet formatında geçecek. Günümüz dünyasında medya ve basın özgürlüğü, demokratik toplumların en önemli dayanaklarından biridir. Dr. Erkan Arıkan, uluslararası medyadaki tecrübelerini paylaşarak, uluslararası medya kuruluşlarının işleyişi, basın özgürlüğü mücadeleleri ve dijitalleşen dünyada medyanın karşı karşıya olduğu zorluklar gibi konularda değerlendirme yapacak. Söyleşimizde ayrıca, medya mensuplarının uluslararası arenada nasıl bir rol oynadığı, medyanın bağımsızlığını koruma çabaları ve Türkiye’nin bu konudaki durumu üzerine tartışmalar gerçekleştirilecek. Basın özgürlüğünün giderek daha fazla önem kazandığı bu dönemde, bu söyleşi katılımcılara geniş bir perspektif sunmayı amaçlıyor. Etkinlik Detayları: • Tarih: 21 Ekim 2024, Pazartesi • Saat: 16.00 • Yer: GGC Sümerpark Yerleşkesi • Konuk: Dr. Erkan Arıkan, Deutsche Welle Türkçe Servisi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteciler, akademisyenler, gazeteci adayları ve medya dünyasına ilgi duyan katılımcılarımızı bu değerli etkinliğe davet ediyoruz. Medya özgürlüğü ve uluslararası gelişmeler hakkında farkındalığı artırmak ve medya dünyasında yerel ve küresel düzeyde karşılaşılan zorlukları ele almak için söyleşiye bekliyoruz.
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından düzenlenecek olan “Cemiyet Söyleşileri” etkinlik serisi başlıyor.

İlk buluşmamızda, uluslararası medya dünyasının önde gelen isimlerinden birini ağırlıyoruz: Deutsche Welle Türkçe Servisi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Erkan Arıkan. Sayın Arıkan’ın kısa bir açılış konuşması yapacağı program ağırlıklı olarak soru-cevap ve sohbet formatında geçecek.

Günümüz dünyasında medya ve basın özgürlüğü, demokratik toplumların en önemli dayanaklarından biridir. Dr. Erkan Arıkan, uluslararası medyadaki tecrübelerini paylaşarak, uluslararası medya kuruluşlarının işleyişi, basın özgürlüğü mücadeleleri ve dijitalleşen dünyada medyanın karşı karşıya olduğu zorluklar gibi konularda değerlendirme yapacak.

Söyleşimizde ayrıca, medya mensuplarının uluslararası arenada nasıl bir rol oynadığı, medyanın bağımsızlığını koruma çabaları ve Türkiye’nin bu konudaki durumu üzerine tartışmalar gerçekleştirilecek. Basın özgürlüğünün giderek daha fazla önem kazandığı bu dönemde, bu söyleşi katılımcılara geniş bir perspektif sunmayı amaçlıyor.

Etkinlik Detayları:

• Tarih: 21 Ekim 2024, Pazartesi
• Saat: 16.00
• Yer: GGC Sümerpark Yerleşkesi
• Konuk: Dr. Erkan Arıkan, Deutsche Welle Türkçe Servisi Genel Yayın Yönetmeni

Gazeteciler, akademisyenler, gazeteci adayları ve medya dünyasına ilgi duyan katılımcılarımızı bu değerli etkinliğe davet ediyoruz. Medya özgürlüğü ve uluslararası gelişmeler hakkında farkındalığı artırmak ve medya dünyasında yerel ve küresel düzeyde karşılaşılan zorlukları ele almak için söyleşiye bekliyoruz.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.