Büyükelçiler Diyarbakır’ın tescilli lezzetine hayran kaldı

Diyarbakır (MG) - Malabadi Gazetesi | 19.06.2024 - 19:08, Güncelleme: 19.06.2024 - 19:08 1528+ kez okundu.
 

Büyükelçiler Diyarbakır’ın tescilli lezzetine hayran kaldı

Diyarbakır'ın meşhur tatlı markası Kadayıfçı Sıtkı Usta, son zamanlarda ağırladığı uluslararası ziyaretçileriyle dikkat çekiyor.
ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ve Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Wael Yousef el-Anzi ile Kuveyt Kraliyet aile üyeleri, Sıtkı Usta'nın Ankara şubesinde konuk oldu. Ziyaretleri sırasında Büyükelçi el-Anzi, Sıtkı Usta'nın hijyenik koşullarda hazırlanan ve katkı maddesi içermeyen tatlılarına olan hayranlığını dile getirdi. El-Anzi şunları söyledi: "Kullanılan ürünlerin en kaliteli olması bizi Sıtkı Usta'ya yönlendiriyor. Gönül rahatlığı ile tatlılarını yiyoruz. Ankara'ya geldiğimizde mutlaka Sıtkı Usta'yı ziyaret eder, tatlı siparişlerimizi veririz. Bizim tercihimiz her zaman Sıtkı Usta, başka yerden tatlı almıyoruz. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz." ‘600 kilo baklavayı ABD’ye taşıdık’ ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield da memnuniyetini dile getirerek, "Kadayıf ve baklavaları Amerika'ya gururla götürüyoruz. Ailelerimiz ve yakınlarımız Sıtkı Usta'dan övgüyle bahsediyorlar. Tatlıları doğaldır, bu yüzden her zaman tercihimiz Kadayıfçı Sıtkı Usta'dır" yorumunda bulundu. Satterfield, bu yıl 600 kilogram baklava ve kadayıfı Amerika'ya taşıdıklarını da belirtti. Kadayıfçı Sıtkı Usta'nın Ankara temsilcisi ise yaptığı açıklamada, "Sıtkı Usta, yıllardır doğal ve lezzetli tatlılarıyla sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde de büyük bir üne sahip" dedi. (Haber Merkezi)
Diyarbakır'ın meşhur tatlı markası Kadayıfçı Sıtkı Usta, son zamanlarda ağırladığı uluslararası ziyaretçileriyle dikkat çekiyor.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ve Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Wael Yousef el-Anzi ile Kuveyt Kraliyet aile üyeleri, Sıtkı Usta'nın Ankara şubesinde konuk oldu.

sitki-usta1.jpg

Ziyaretleri sırasında Büyükelçi el-Anzi, Sıtkı Usta'nın hijyenik koşullarda hazırlanan ve katkı maddesi içermeyen tatlılarına olan hayranlığını dile getirdi.

El-Anzi şunları söyledi: "Kullanılan ürünlerin en kaliteli olması bizi Sıtkı Usta'ya yönlendiriyor. Gönül rahatlığı ile tatlılarını yiyoruz. Ankara'ya geldiğimizde mutlaka Sıtkı Usta'yı ziyaret eder, tatlı siparişlerimizi veririz. Bizim tercihimiz her zaman Sıtkı Usta, başka yerden tatlı almıyoruz. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz."

sitki-usta.jpg

‘600 kilo baklavayı ABD’ye taşıdık’

ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield da memnuniyetini dile getirerek, "Kadayıf ve baklavaları Amerika'ya gururla götürüyoruz. Ailelerimiz ve yakınlarımız Sıtkı Usta'dan övgüyle bahsediyorlar. Tatlıları doğaldır, bu yüzden her zaman tercihimiz Kadayıfçı Sıtkı Usta'dır" yorumunda bulundu.

Satterfield, bu yıl 600 kilogram baklava ve kadayıfı Amerika'ya taşıdıklarını da belirtti.

Kadayıfçı Sıtkı Usta'nın Ankara temsilcisi ise yaptığı açıklamada, "Sıtkı Usta, yıllardır doğal ve lezzetli tatlılarıyla sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde de büyük bir üne sahip" dedi. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.